Alle elsker Ray Romano, der nu fylder 60

Ray Romano fylder 60. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni

Alle elsker Ray Romano, der nu fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag den 21. december fylder den amerikanske komiker og skuespiller Raymond Albert "Ray" Romano 60 år.

Han er bedst kendt som den sarkastiske familiefar Raymond Barone i 1990'er hitserien "Alle Elsker Raymond".

Han har brugt hele sit liv på at få seere til at grine. Og selv om sidste afsnit af "Alle Elsker Raymond" kørte over skærmen i 2005, giver Ray Morano stadig seere latterkramper.

Senest da han gæstede det amerikanske talkshow "Jimmy Kimmel Live!", hvor han besluttede, at hans 24-årige søn Greg Morano burde date noget mere. Midt under et interview hev han derfor uopfordret sin søn, der arbejder på showet, ind på scenen for at give en hjælpende hånd med romantikken.

- Kvinder, han er en god dreng, god til at lytte. Han holder sit værelse rent. Han har fået alle sine vaccinationer, sagde han blandt andet, hvorefter han bød tre kvinder op på scenen. Et stunt, der fik Greg til at gemme sit ansigt i skam.

Et par dage forinden havde komikeren gjort noget lignende for Gregs tvillingebror, Matt, under et andet amerikansk talkshow.

Ray Romano render til de mange talkshows for at holde karrieren i gang, men også fordi hans største frygt er at gå i stå. Det har han fortalt til det amerikanske magasin Vanity Fair.

Derfor laver han komik, indspiller film, spiller poker, spiller golf og gør sine sønner pinligt berørt for rullende kameraer.

På trods af at Morano både er rig og berømt, er han stadig den samme, siger han til Vanity Fair.

- Som joke plejede jeg at sige, at "før i tiden tænkte jeg, at min taxachauffør hadede mig. Nu tænker jeg, at min limousinechauffør hader mig". Jeg er på et andet skatteniveau, men hvad jeg går igennem indeni, er det samme.

Ray Romano er oprindelig uddannet bankmand, og det var netop i en bank, at han mødte sin kone, Anna Scarpulla. De har været gift i 30 år og har fire børn sammen.

For tiden kan man se ham i komedieserien "Get Shorty". (ritzau)

Alle elsker Ray Romano, der nu fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce