Aktivt festmenneske

Lisbeth Juul følger også levende med i Rottefælden. Her ses hun sammen med Jan Schou ved en premiere i den gamle fælde. Foto Jørgen Outzen.

Aktivt festmenneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærer Lisbeth Juul, Vester Skerninge, favner vidt

V. SKERNINGE: Det er en aktiv og festlig dame, der på årets første dag runder de 70 år. Tidligere lærer Lisbeth Juul, Faaborgvej 71, V. Skerninge, er også en person, der favner vidt.

Først og fremmest kan hun se tilbage på et langt virke som en populær og afholdt lærerkraft ved V. Skerninge Skole, hvor hun blev ansat i 1962 og gik på pension i 1999. Listbeth Juul udfoldede både kreativitet og pædagogiske evner i sit virke, og talrige elever husker endnu med glæde deres skoletid hos Listbeth Juul, ligesom hun fortsat har kontakt med en del af dem.

Lisbeth Juul er født i Højby og fik sin læreruddannelse ved Skårup Seminarium. Hun nærede stor interesse for gymnastik og idræt og tog i 1967 ophold på Danmarks Højskole for Legemsøvelser. Det førte til, at hun i en periode fungerede som fagkonsulent for idræt på en del fynske skoler.

Lisbeth Juul har gjort en stor indsats i undervisningen af psykisk handicappede børn og har i det hele taget aldrig sparet sig, når hun først involverede sig i noget.

Hun var i sine unge år et stort svømmetalent og gjorde sig stærkt gældende i konkurrencer, også på internationalt plan.

Lisbeth Juul har stået for svømmeundervisningen på Odense Universitet og i ungdomsskolen i den daværende Egebjerg Kommune.

I lokalsamfundet i V. Skerninge har Lisbeth Juul spillet og spiller en stor rolle. Det giver sig bl.a. udslag i V. Skerninge Dilettantforening, hvilket har givet hende Egebjerg Kommunes foreningslederpris.

Fra 1970-74 sad Lisbeth Juul i Egebjeg Kommunalbestyrelse, valgt af Det radikale Venstre. Hun har været medlem af bestyrelserne for Brugsforeningen Thor og i grundejerforeningen Præstemarken. I dag sidder Lisbeth Juul i bestyrelsen for Egebjerg Ældreidræt.

Lisbeth Juul var i mange år gift med nu afdøde journalist Gunnar Juul.

Aktivt festmenneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce