Aktiv erhvervsadvokat

Advokat Henrik Horn Andersen er bl.a. formand for Oure Skolerne.
Foto: Kurt Hardi

Aktiv erhvervsadvokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Horn Andersen , Svendborg, fylder 65 år med mange gøremål

SVENDBORG: Henrik Horn Andersen, der i morgen fylder 65 år, er en aktiv erhvervsadvokat med mange gøremål. Han sidder i en lang række selskabers bestyrelser og er formand for Svendborg Fjernevarmeselskab, Erik Jørgensens Møbelfabrik i Tved og for Oure Skolerne. Alle nyder godt af hans kompetencer på en række felter.

Henrik Horn Andersen, der har møderet for Højesteret, er født i Aarup, hvor hans far var advokat. Henrik Horn Andersen tog studentereksamen fra Odense Katedralskole i 1962. Han var i tre år ved militæret og sluttede sin karriere her som premierløjtnant ved Sjællandske Trænregiment.

Henrik Horn Andersen tog i 1970 sin juridiske embedseksamen. I en periode virkede han som fuldmægtigt ved landsretssagfører Erik Jervig i Svendborg. Derefter slog han sig ned som selvstændig advokat. I 1980 fusionerede Henrik Horn Andersen med nu afdøde Henrik Nørkær, og sammen fik de oparbejdet en stor og omfattende advokatvirksomhed.

Henrik Horn Andersen er fortsat partner i advokatfirmaet Nørkær og Horn Andersen. Firmaet er specialister i byggesager, entrepriser og investering i fast ejendom.

Henrik Horn Andersen kan lide at sejle, og i flere år var han næstformand og senere formand for Svendborg Sunds Sejlklub. Bridge holder han også af, ligesom ferierejser til Sydfrankrig hører med til fritidsaktiviteterne.

Aktiv erhvervsadvokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce