60 år

Hanne Gjesing, Ærøskøbing fylder 60 år på søndag.Privatfoto

60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne Gjesing, Søndergade 43, Ærøskøbing fylder 60 år, søndag, den 8. februar.

Hanne Gjesing blev gift med pastor Lars Ole Gjesing i 1971. I 1976 var ægteparret begge færdige som lærer og præst på henholdsvis seminariet i Århus og Århus universitet. De bosatte sig i Hornslet, hvor Hanne Gjesing blev lærer på Hornslet skole. Samtidig virkede Lars Gjesing som lærer på Universitetet i Århus.

Efter at Lars Ole Gjesing fik jobbet som sognepræst ved Ærøskøbing Kirke, må man sige, at de blev ægte ærøboer, fra det øjeblik de flyttede ind i præsteboligen i Ærøskøbing.

Gennem årene har Hanne Gjesing haft nok at se til. Fire børn og to børnebørn er der kommet til verden gennem årene i ægteskabet. I 1986 blev Hanne Gjesing ansat ved Rise Skole som lærer. Hanne Gjesing har engageret sig meget i den ø, som blev hendes og hendes mands faste borg. Hun er en rigtig "gammeldags" præstekone, der altid har omsorg og hjælpsomhed på programmet. Hun er meget musisk og deltager i sang - og musikkor. Lige fra hun var barn, har hun øvet musik og sang. I Røde Kors flygtningegrupper har hun været et aktivt medlem. Selv om hun har en meget travl hverdag, får hun altid tid til at tage sig af sine børn, og især børnebørnene nyder godt af hendes kærlige væsen.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce