50 år med Ollerup Maskin- station

Hans Christian Clausen fylder 50 år og har virket i 30 år på Ollerup Maskinstation.
Foto: Katrine Damkjær

50 år med Ollerup Maskin- station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Hans Chr. Clausen er næsten født til at føre familieforetagendet videre

STENSTRUP: Da Hans Christian Clausen blev født, havde hans far, Johannes Clausen, drevet Ollerup Maskinstation i fire år. Nu fylder Hans Christian Clausen 50 år i morgen, onsdag, og kan se tilbage på 30 år som ansat i det hastigt voksende familie-aktieselskab, der siden 1980 har haft base på Assensvej i Stenstrup.

- Jeg har kørt traktor, siden jeg var seks år. Det interesserede mig voldsomt, og det var det, der fik mig til at gå ind i virksomheden, siger Hans Chr. Clausen, der i de sidste 15 år har været direktør.

Efter sin skoletid kom Hans Chr. Clausen i lære som mekaniker hos Tommys Auto i V. Skerninge. Den ni måneders værnepligt blev aftjent i Slagelse - og straks efter var det, at han helt naturligt blev ansat i faderens virksomhed.

- Dengang havde vi meget at lave for landbruget, så det var op på traktoren eller på mejetærskeren i høstens tid, fortæller Hans Chr. Clausen.

Dyrene forsvandt, og landbruget har mindre og mindre brug for maskinstationer, så i dag er Ollerup Maskinstation en ren entreprenør-forretning, der klarer store som små opgaver.

Chef for 75

Hans Chr. Clausen er i dag chef for 75 ansatte, og der er en maskinpark, der kan løse en hvilken som helst til faget hørende opgave.

- Vi klager ikke. Har ikke mærket krisen. Der er travlhed med at grave fiber-kabler ned. Vi har kloakarbejdet på de sidste 4,5 km af motorvejen til Svendborg, og her skal med stikledninger og drænrør lægges 30 km rør. Her har vi arbejde i et års tid endnu, siger Hans Christian Clausen.

Fritid har han ikke meget af. Der er nok at gøre med at holde gang i en omfattende virksomhed og være om sig for at få nye opgaver. En del kommer dog af sig selv, da Ollerup Maskinstation har et godt renomme for at levere solidt og veludført arbejde.

Foreningsarbejde m.v. har Hans Chr. Clausen heller ikke involveret sig i. Der slappes dog af med et par jagter om året og ellers med familien hjemme i Lunde.

Han er gift med Vibeke Clausen, med hvem han har datteren Christina, der er under uddannelse i Svendborg.

I anledning af Hans Christian Clausens 50 års fødselsdag og 30 år i Ollerup Maskinstation holdes der åbent hus i hovedsædet på Assensvej 100 i Stenstrup fredag den 23. januar fra kl. 13.

50 år med Ollerup Maskin- station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce