40 år med projekter


40 år med projekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum 40

Ingeniør Hans Villum Christensen, Poulinevej 15, Svendborg, har været ansat i COWI Svendborg i 40 år i morgen.

Han er en af ingeniørfirmaets mest trofaste og loyale medarbejdere, og hans store erfaring som indsigtsfuld byggeleder har været til glæde for firmaet også efter, at han i fjor besluttede at trappe ned.

Hans Villum Christensen var efter endt uddannelse i to år ved Jydske Ingeniørregiment, hvor han blev løjtnant.

Da han i 1969 kom til Svendborg, var det kun et halvt år efter, at det daværende Chr. Ostenfeldt & W. Jønson åbnede sit første kontor på Fyn. Her fandt den unge ingeniør sin "skæbne", både personligt og arbejdsmæssigt: Han giftede sig nemlig med sekretæren, Anni Mose Madsen, og på sin vis også med ingeniør Ib Thorseng - de to har på hvert sit område kørt parløb med Hans V. Christensen lige siden.

I mange år var han tegnestueleder i COWI Svendborgs bygningsafdeling og projektleder på utallige større opgaver. Han påtager sig stadig projekter og har styr på sagerne, fagligt dygtig og med behageligt, hjælpsomt væsen.

I to perioder har han været udsendt til opgaver i Tanzania, og ud over at løse projekterne perfekt, fik han her oplevelser for livet.

På Fyn har han stået for talrige større bygningsopgaver, skoler, institutioner og erhverv samt et utal af boliger. Han var tilsynsleder ved anlæggelse af naturgasanlæg for Naturgas Fyn og har været konsulent for forsikringsselskaber og Stormrådet.

I fritiden er han blandt andet optaget af fotografering og oplevelser i naturen.

Reception ved COWI Svendborg, Faaborgvej 65 A, Svendborg, i morgen kl. 14-17.

40 år med projekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce