25 år med blå blink

Falckstationsleder i Dalum, Jens Møller Knudsen, har 25 års jubilæum mandag.

25 år med blå blink

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stationsleder Jens Møller Knudsen, Stenagervej 18, Ryslinge, har været ansat ved Falck i 25 år mandag.

Jens Møller Knudsens jubilæum falder kun et par uger efter, at han har skiftet sin daglige arbejdsplads som stationsleder i Svendborg, hvorunder også hører Langeland, ud med posten som stationsleder i Dalum. Her bliver hans primære arbejdsfelt at dirigere alt arbejde med kranbiler og sygetransporter over hele Fyn.

Det er en erfaren, præcis og samvittighedsfuld mand, som nu er kommet til Dalum-stationen. Jens Møller Knudsen er fuldt fortrolig både med den fynske geografi og med Falcks mangesidede arbejdsopgaver. Han er manden med sikkert, besindigt overblik og handlekraft og samtidig god formidler af samarbejdets betydning i alle situationer.

Jens Møller Knudsen, der er født og opvokset i Stenstrup, var som ung mekaniker og overkonstabel ved forsvaret. Falck-karrieren begyndte som redder i Århus gennem 15 år. Efter en tid som faglærer på Esbjerg Tekniske skole, hvor han underviste redningspersonale i redning, autohjælp, ambulance og psykologi, blev han året efter leder af redder-afdelingen samme sted.

I 1998 blev han stationsleder ved Falck i Horsens og tiltrådte så 2001 som stationsleder i Svendborg/Langelands-området med bredt og nuanceret dagligt arbejdsfelt. Han har siden 1981 været gift med Kirstine Knudsen, og de har to ikke-hjemmeboende børn, Jannie fra 1980 og Kenneth fra 1982.

I fritiden er han med i Rotary-arbejdet i Ringe, men også i fritiden fylder arbejdet meget. Han underviser således i brand, redning og frigørelse på Brandskolen i Svendborg.

Hans interesse for kunst forklarer bestyrelsesposten i Kunstforeningen af 1984 (for alle landets Falck-medarbejdere). Sammen med sin hustru tager han ofte rundt til udstillinger og koncerter. Hans egne kunstneriske evner har han dyrket ved at forvandle hård, rå granit til smukke kunstværker.

Hjemme nyder han også at anvende sin håndværkeruddannelse og går gerne selv i gang med f.eks. at bygge carport. Til sin 50 års fødselsdag for tre år siden fik han en motorcykel, som har givet nye oplevelser.

Reception

på Falck-stationen, Odensevej 48, Svendborg mandag kl. 15-18.

25 år med blå blink

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce