100


100

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Agnes Elisabeth Frindby, Hjallese Plejecenter, Hjallesegade 30, Odense, fylder 100 år i morgen, søndag den 21. oktober.

Agnes Elisabeth Frindby stammer fra Faaborg og er den ældste af syv søskende i familien Illum-Hansen.

Hun blev uddannet som tandtekniker i Faaborg og virkede som sådan i nogle år, indtil hun fik ansættelse på røntgenafdelingen på Odense Amts- og Bys Sygehus.

Senere skiftede hun erhverv og var kontorassistent på Odense Domhus og senere frem til sin pensionering leder af huslejenævnet i Odense Kommune.

Agnes Elisabeth Frindbys største fritidsinteresse har været bridge, og hun har deltaget i mange turneringer rundt omkring i landet og også i udlandet. Desuden er hun familiens samlingspunkt for datteren, de to børnebørn og fire oldebørn.

80

Gårdejer Holger Eriksen, Bakkedal, Sandhavegyden 3, Enemærket ved Haarby, fylder 80 år i morgen, søndag den 21. oktober.

75

Pensioneret ekspeditionssekretær, Holger Hansen, Halmøvænget 6, Svendborg, fylder 75 år i morgen.

Holger Hansen blev elev på Rådhuset i Fredensborg i 1948. Senere kom han til skattevæsenet i Aalborg. Det var i 1961, at Holger Hansen kom til skatteforvaltningen i Svendborg Kommune. Her blev han leder af forvaltningens sekretariat for ankenævnet. Det blev hans område at behandle indgåede klagesager, et arbejde han havde i 30 år, inden han trak sig tilbage for 15 år siden.

Fødselaren er godt i gang med et meget aktivt otium med fokus på familien, hunden, hus og have samt computeren.

50

Kantinemedarbejder Tina Holm Kjelgaard, Strandgårdsparken 122, Faaborg, fylder tirsdag den 23. oktober 50 år.

Tina Holm Kjelgaard har med sit gode humør og sin interesse for sine medmennesker haft stor betydning, hvor hun har været ansat, det være sig på Hotel Faaborg Fjord, Blækhuset eller som nu i slagteriets kantine, ligesom hun med sin åbenhed, hjælpsomhed og livsglæde er et værdifuldt centrum i vennekredsen.

100

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce