Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80. Skohandler Torben von Pein, Goldschmidtsvænget 9, Odense M, fylder 80 år onsdag.

Torben von Pein er født på Frederiksberg. Efter fem år på kostskole og eksamen fra Haslev Gymnasium virkede han i fire år som revisorassistent, inden han skiftede til skobranchen.

Han var først i Holbæk og senere i Hillerød. I1956 begyndte Torben von Pein som selvstændig i Odense. I 15 år havde han forretning på Skibhusvej, men da Rosengårdcentret åbnede, meldte han sig som den første lejer. Han blev centerforeningens første formand.

Efter 33 år måtte han stoppe som følge af forskellige uoverensstemmelser med centrets direktion, og i betragtning af sin alder fandt han det egentlig også på tide. Forgæves forsøgte Torben von Pein at begrænse brugen af de udvidede åbningstider af hensyn til særligt specialbutikkernes ejere og medarbejdere.

Torben von Pein var med til at stifte indkøbsforeningen Skokøb, det senere Euro Sko, og hans sad i bestyrelsen i en snes år. Gennem 15 år var han formand for skohandlerne på Fyn og medlem af hovedbestyrelsen på landsplan.

Han har været med i Rotary Odense i 35 år, ligesom han er mangeårigt medlem ad Odense Forenede Skydeselskab. Han fungerer stadig som Domstolsstyrelsens beskikkede tillidsmand.

Reception kl. 16-18.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce