Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60. Direktør Jørgen Henrik Bjerge Jørgensen, Rugårdsvej 747, Morud fylder 60 år i dag.

Jørgen Henrik Bjerge Jørgensen har siden 1998 været direktør for Klintholm I/S, der deponerer ikke genbrugeligt eller brændbart affald fra syv østfynske kommuner.

Han er født og opvokset i Stillebæk ved Morud, hvor han stadig bor. hans far var dyrlæge, men Jørgen Henrik Bjerge Jørgensen valgte imidlertid at blive tømrer, og nåede at arbejde et halvt år i Zürich, hvor han samtidig kunne dyrke sin interesse for bjergbestigning.

Hjemme igen blev han ingeniør fra Odense Teknikum, og var en af de første, der havde miljøet som hovedfag. Hermed var linjen lagt, og Jørgen Henrik Bjerge Jørgensen blev i 1971 ansat i Fyns Amts Vandinspektorat.

I 1978 kom han til Marius Pedersen A/S og blev ansvarlig for firmaets affaldsdepoter. Efter 10 år gik turen videre til dansk Internationalt Miljøcenter i Nyborg, hvor han blandt andet var med til at give Klintholm sin miljøgodkendelse.

I 1998 blev han hentet til Klintholm I/S, hvor han har været chef lige siden. Efter aftale med bestyrelsen vil han fortsætte som sådan indtil han går på pension den 31. juni 2008.

Fritiden bruges i Morud Autocykelklub og turene til ind- og udland. Desuden går han til gymnastik i vintermånederne.

Reception kl 12-17 på Kunst Cafeen i Lundeborg.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce