Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80. Tidligere skoleinspektør Carl-Johannes Kiilerich-Hansen, Stentevej 42, Nyborg, fylder 80 år lørdag.

C.J.Kiilerich-Hansen er født i Gråsten og lærer fra seminariet i Haderslev. Efter i 10 år at have været hovedformand i Tønder Sportsforening og fire år ved Slotsmarksskolen i Holbæk blev han i 1965 inspektør ved Nørrevold skole i Nyborg.

Fra 1973 var C.J.Kiilerich-Hansen skoleinspektør på Borgeskovskolen i Nyborg. Han forlod stillingen i sommeren 1991 i forbindelse med lukningen af Vester Vold skole i Nyborg.

C.J. Kiilerich-Hansen er også en kendt mand uden for skoleområdet. I årene 1972-82 var hovedformand for NGIF og formand for Grænseforeningen.

Desuden var han blandt initiativtagerne til opførelsen af den private børnehave Kastaniely i Nyborg, og i næsten en snes år sad han som formand for børnehavegruppen i Landsforeningen af Daginstitutioner.

Også byens voldspil har nydt gavn af C.J. Kiillerich-Hansens arbejdskraft. Han har bl.a. stået på scenen. Første gang var da han spillede kompnisten Lumbye i Champagnegaloppen for 28 år siden. Desuden har han revideret voldspillets regnskaber gennem flere år.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce