Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80. Landmand Arne Lindegård, Brøndstrupvej 75, Skamby, fylder 80 år lørdag.

Arne Lindegaard er med sine rødder i husmandsbevægelsen næsten født ind i Det Radikale Venstre, som da også i ham har haft en god og loyal partifælle i næsten alle årene.

Han kom tidligt på Korinth Landbrugsskole og herfra til den radikale højborg Vallekilde Højskole i Odsherred. Her fordybede han sig i det politiske og kulturelle liv, og var derefter rede til en lang række tillidsposter, først i Radikal Ungdom, hvor han var landsformand i begyndelsen af 1950'erne, siden som medlem af sognerådet i Skamby.

Efter kommunalreformen var han i den nydannede Søndersø storkommune nærmest selvskreven til fortsat at forsvare og arbejde for sine og sit partis holdninger. Det gjorde han frem til 1990, bortset fra en enkelt periode i begyndelsen af 1970'erne, hvor han var ramt af sygdom. Han passede sit kommunalpolitiske arbejde sideløbende med at han blev valgt til Folketinget i 1968, hvor han virkede i Hilmar Baunsgaards statsministerperiode.

I Søndersø har han været socialudvalgsformand, foruden haft en række tillidsposter, spændende fra det fælleskommunale plejehjem Søbos bestyrelse over ligningskommission, skatteankenævn og fredningsnævn til landvæsenskommissionen.

Åbent hus fra kl. 12.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce