Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50. Forhenværende fuldmægtig Karen Møller, Faunavænget 57, Sdr. Nærå, Årslev, fylder 50 år torsdag.

Karen Møller er født i Tarup ved Sdr. Nærå. Hendes voksne arbejdsliv startede hos Årslev Maskinsnedkeri, hvor hun var ansat fire år på kontoret.

Derefter arbejdede hun i 23 år hos Boligforeningen Højstrup, heraf de sidste 10 år som fuldmægtig. Det var vigtigt for hende, at beboerne fik en god behandling. Hun elskede jobbet og særlig afdelingsmøderne, hvor hun fremlagde regnskaber og budgetter. Kollegernes ve og vel lå hende også meget på sinde.

Sygdom tvang Karen Møller til at sige sit job op for fire år siden for at gå på førtidspension. Hun er i gang med at udarbejde foredrag om stress og udbrændthed og skriver også på sine erindringer.

I fritiden må Karen Møller betegnes som en ildsjæl som medlem af talrige bestyrelser. Sdr. Nærå Fri & Efterskole og SNIF står hendes hjerte nærmest.

På skolen har hun siddet otte år i bestyrelsen og været med til at starte en støtteforening op. I SNIF er det gymnastik, byfest og atletik, der har haft gavn af hendes indsats. Hun er altid at finde med raslebøssen for Kræftens Bekæmpelse.

Sønnernes fritidsinteresser følges fra sidelinjen. I flere år har de spillet i SFB, og Fru Møller er en stor fan af klubben.

Åbent hus kl. 11-18.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce