TV: I aften tager Odense-pige første skridt mod model- karriere på TV2 Zulu
ODENSE: Flødeskum?

Ja, siger hun med selvfølgelighed i stemmen.

For selv om Winnie Bloch Pedersen fra Næsby i aften springer ud som håbefuld fotomodel på TV2 Zulu, så hører hun ikke til den slags modeller, der straks ville få fingeren galt i halsen ved udsigten til en kop chokolade med flødeskum.

- Jeg spiser sådan set, hvad jeg har lyst til. Og det går meget godt. Folk må tage mig som jeg er, fortæller den 17-årige Winnie, mens hun rører rundt i koppen.

Drømmen

Få minutter inden har Stiftstidendes fotograf ladet hende posere midt på gågaden - til hendes store fornøjelse.

- Det er jo min drøm at blive model. At komme til at gå de store shows, fortæller hun i larmen påCafe Skt. Gertrud.

Drømmen har været der gennem længere tid, og i første omgang blev den levet ud i konkurrencen Miss Danmark, hvor hun sluttede som nummer fire i landskonkurrencen.

Munden er lukket

I aften er det konkurrencen Topmodel på Zulu, der er hendes podie.

-Det var faktisk min veninde, der fik mig med. Hun havde meldt sig, og ville gerne have mig med. Og det var utrolig sjovt at være med. Jeg mødte en masse søde piger, siger hun og smiler igen.

For selv om udsendelserne er optaget og topmodellen blandt de 1400 deltagende piger er fundet, så har hun ligesom de andre piger skrevet under på, at hun ikke må røbe, hvordan det går.

- Det er selvfølgelig svært at holde mund, og mine nærmeste veninder ved da også, hvordan det er gået mig, fortæller hun.

Vinderen af konkurrencen er sikret en modelkontrakt med en minimumsindtægt på 100.000 kroner.

Og bliver det ikke Winnie, så vil hun ikke opgive drømmen af den grund.

- Men vinder jeg ikke, så tror jeg konkurrencen kan være et springbræt. Der findes jo nok flere modelbureauer, der kigger med.

Ud over de to konkurrencer har modeldrømmene hidtil begrænset sig til nogle få modeshows.

- Men det er det her jeg vil. Til sommer starter jeg på HG (handelsskolen, red.), men det er mest for min fars skyld, siger Winnie, der lige nu tager en pause efter at være stoppet med 10. klasse.

I aften får seerne det første tegn på, hvor langt drømmene kan bære.
  • fyens.dk