Fyns Politi vurderer, at den efterlyste bil, som påkørte en 13-årig dreng tirsdag morgen er fundet.

Fyns Politi har nu med stor sikkerhed fundet frem til den bil, der tirsdag morgen kort før klokken 8 påkørte en 13-årig dreng i Odense N.

Det var et tip fra en borger, der førte politiet på sporet at den efterlyste flugtbil. De første undersøgelser af bilen tyder på, at der med stor sandsynlighed er tale om den efterlyste bil.

- Vi har fundet en række spor på gerningsstedet og på bilen, som gør, at vi er ret sikre i vores sag. Hvad vi præcist har fundet, kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen i sagen, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

Der vil de kommende dage være en række tekniske undersøgelser, som endeligt skal fastslå, at der er tale om den bil, der ramte drengen.

Den 13-årige dreng kørte på cykelstien på Anderupvej ud for Rema 1000, da han blev påkørt bagfra. Han landede på bilens kølerhjelm, og bilen fortsatte derefter omkring 50 meter, inden drengen røg af. Derefter kørte bilen væk fra stedet i høj hastighed.

Den 13-årige dreng er fortsat indlagt på OUH til observation for de skader, han pådrog sig ved ulykken. Han er udenfor livsfare.

Da bilens ejer endnu ikke er afhørt, har politiet ikke yderligere informationer eller kommentarer i sagen.

Fyns Politi vil gerne takke offentligheden for deres gode hjælp i sagen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle