Odense Esport og CS:GO-teamet har valgt at fortsætte samarbejdet. Det er en forlængelse, der giver glæde og håb hos begge parter.

Esport er mere populært end nogensinde før. De bedste danske spillere tjener op mod 60.000 kroner om måneden på at konkurrere i spil som Counter-Strike: Globale Offensive.

Nu har Odense Esport og deres CS:GO team valgt at forlænge samarbejdet. Holdet vil fremover bestå af spillerne Blaq, Røj, Snedker, Kwezz og derudover er der en ledig femte plads. I Odense Esport ser de frem til samarbejdsforlængelsen.

- Vi tror helt vildt på de her fire gutter, og Blaq er en outstanding teamleder og har en sublim næse for at finde og udvikle talenter. Nu er vi der, hvor vi vil udvikle os i fællesskab, og det er ingen hemmelighed, at vi har ambitioner om at komme helt med frem. Både som team og som organisation, siger holdejer Jens Martinus Pedersen.

Teamlederen på CS:GO-teamet, Blaq, ser også positivt på samarbejdet og den opbakning, der er i Odense Esport.

- Jeg sætter rigtige meget pris på det set-up, der er i Odense Esport, og folkene bag ved organisationen er meget nysgerrige og ambitionsrige. På den måde er der god sammenhæng mellem de mål, vi sætter for holdet, og tilgangen til projektet, siger han.

Nu er opgaven for teamet at finde en femtemand, der tror på projektet og på holdet.  

Det sidste store resultat for teamet var sejren over Spaniens bedste hold, G2 Vodafone - dette var samtidig sejren i ESEA Intermediate finalen. Denne sejr betyder, at Odense Esport med al sandsynlighed skal spille med ESEA Premier (en Esport-liga, red.).

Odense Esport indtager på nuværende tidspunkt en 11. plads på den danske CS:GO rangliste.

  • fyens.dk