FODBOLD: Knæene har knirket gevaldigt hos Marienlyst de seneste år, og nu ser det ud til, at 2. divisionsklubben er ramt af endnu en grim knæskade.

Jens Riis måtte i lokalopgøret mod Dalum den 8. september forlade banen, efter han fik et vrid i det ene knæ. Underbenet sad på mystisk vis fast i græstæppet, mens resten af kroppen gik den anden vej.

Knæet er i øjeblikket for hævet til at blive scannet, så Riis har ikke overblik over skadens omfang, men forsvarsspilleren er ikke optimistisk.

- Jeg ved ikke endnu, om det er en korsbåndsskade, for jeg ved ikke, hvordan sådan noget føles. Men flere af de andre siger, at det godt kunne tyde på det ud fra den lyd, der kom i situationen.

Marienlyst har i forvejen angriberen Sandro Spasojevic ude med en skade i minisken og det bagerste korsbånd, ligesom Mads Aasgaard først dette forår er kommet tilbage fra en lignende skade.

Spasojevic udtrykte tidligere på ugen på Twitter, at "kunstgræsbaner hjælper klubberne, men ødelægger spillerne."

Om det var kunstgræsbanen i Marienlyst, der var skyld i Jens Riis' skade, vil spilleren dog ikke gøre sig til dommer over.

- Det er svært at spå om, hvad årsagen var, men mit ben hang i hvert fald fast i græsset og blev siddende, forklarer Riis.

Den 27-årige Marienlyst-spiller skal med stor sandsynlighed scannes i slutningen af denne uge.

  • fyens.dk