Nyborg/Ørbæk: Flere borgere har i weekenden været generet af indbrud i Nyborg og Ørbæk.

På Toftegårdsvej i Nyborg var der indbrud i en virksomhed fredag nat. Her lykkedes det tyve at afliste et vindue, for ad den vej at komme ind i virksomheden og stjæle syv HP pc'ere og en dockingstation af samme mærke. Indbruddet er sket mellem fredag klokken 17 og lørdag klokken 9.30.

På Hirsevej trængte tyve ind i en villa mellem torsdag klokken 19 og fredag klokken 10.30. Indbrudstyvene afmonterede et vindue til stuen og stjal Bang & Olufsen højtalere af mærket A9, Georg Jensen sølvtøj og en PH-bordlampe.

På Regissevej i Frørup brød tyve ind i en privat villa via et kontorvindue. Indbruddet er sket mellem fredag klokken 12 og lørdag klokken 12. Tyvene havde gennemrodet skuffer og skabe, men ejerne af villaen har endnu ikke overblikket over, hvad der måtte være stjålet.

På Stationsvej i Ørbæk blev der stjålet værktøj nok til at starte en mindre håndværkervirksomhed, da indbrudstyve klippede en hængelås op og tømte et skur. Med sig fik tyvene tre forskellige boremaskiner, en bajonetsav og en geringssav.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.