Kildelund-familien og GOG er knyttet tæt sammen, og Mads Kildelund er da også opdraget i klubben på Sydfyn. Men nu er han klar til at tørne ud for Otterup HK i den nye sæson.

Håndbold: Kildelund-familien kan det der med at fostre gode håndboldspillere. GOG har altid været udgangspunktet, men Kildelund-navnet dukker også regelmæssigt op på andre klubbers holdkort.

Fra den nye sæson får Otterup HK i 1. division også en Kildelund i truppen. Det drejer sig om Mads Kildelund, der har indgået en etårig aftale med klubben. 

- Jeg er meget glad og stolt over, at Mads Kildelund har valgt Otterup HK som sin næste klub. Jeg er sikker på, at han vil vise sit høje niveau som stregspiller og som krumtap i forsvaret i den kommende sæson, skriver Palle Pors, medlem af elitebestyrelsen i Otterup HK, på klubbens hjemmeside.

Mads Kildelund er opdraget i GOG, men han har de seneste tre sæsoner spillet i Korsør. Palle Pors:

- Mads passer ind i vores kultur og i vores spillestil, fordi han er en skarp analytiker i forsvaret. Samtidig er han en hurtigt og aggressiv kontraspiller. Mads er meget afslutningssikker i angrebsspillet, og han er en stor fighter. Han skåner ikke sig selv og går altid forrest til træning og i kamp.

Mads Kildelund er udpeget til at skulle binde Otterup HK's forsvar sammen i samarbejde med to andre markante Otterup-spillere, Mathias Hedegaard og Anders Poulsen. Målet er, at holdet - ligesom i sidste sæson - kommer til at score mange mål på kontraer.

- Mads' menneskelige egenskaber passer også  ind på holdet, og jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for holdet og for klubben, fastslår Palle Pors.

Med aftalen med Mads Kildelund er Otterup HK's trup på 18 spillere til den nye sæson klar. I spidsen for truppen er Søren Gottfredsen ny som cheftræner. Gottfredsen kommer fra et job som assistent i ligaklubben HC Midtjylland, og han har tidligere været cheftræner i Give (2. division) og assistent i Odder (1. divisison).

Stor landsholds-aktivitet

Det danske U21-herrelandshold spiller VM-slutrunde i Algeriet fra 18. til 30. juli. Netop Otterup HK's Mathias Hedegaard var i spil til en plads i VM-truppen, men han blev siet fra på falderebet. Der er to andre fynske spillere med i truppen, nemlig GOG's Lasse Møller og Jonathan Würtz fra SUS Nyborg. Østfynboerne rykkede ud af 1. division i sidste sæson og er gået ind i en genopbygningsfase. U21-drengene indleder slutrunden 18. juli mod Slovenien og skal i de øvrige gruppekampe op mod: Egypten, Qatar, Sverige og Frankrig.

Det er i det hele taget en travl tid for ungdomslandsholdene. Fra den 4. til den 20. august spiller U19-herrerne VM-slutrunde i Georgien. Som tidligere omtalt i Sport Fyn sker det med hele otte spillere fra GOG i truppen på 16 spillere.

Dame-U19 med Mollie Edelved og Stine Kjær Schmidt fra Gudme HK i bruttotruppen spiller EM-slutrunde i Slovenien fra 27. juli til 6. august.

Flemming Larsen, tidligere cheftræner i Odense HC, står for U17-damerne, der fra 10. til 21. august spiller EM-slutrunde i Slovakiet. Her har Flemming Larsen arbejdet med fire fynske spillere i bruttotruppen - Iben Hesseldal Hansen, Therese Durck Johansen og Alberte Madsen fra Odense håndbold og Cecilie Bjerre fra Gudme HK.

Gudme HK er i øvrigt oprykker til 1. division i den nye sæson, og fynboerne får en interessant start på turneringen, når de den 9. september skal til Aarhus og møde en anden oprykker, AGF. Første hjememkamp for Gudme HK bliver 17. september mod Lyngby.

 

  • Af: