Hele to gange var en mand involveret i slagsmål inden for blot en time natten til søndag. Han ville dog ikke fortælle politiet noget.

Det har været en hård nat for en mand i det odenseanske natteliv, der natten til søndag flere gange var involveret i voldelige konfrontationer.

Først blev Fyns Politi kaldt ud til Vintapperstræde, hvor der klokken 02.58 var melding om et igangværende slagsmål og en tilskadekommen person.

- Vi finder en person, der tydeligvis har været i slagsmål. Og det er formentlig ham, der har været flest tæsk, fortæller vagtchef Asbjørn Larsen.

Den anden part var løbet fra stedet, har vidner oplyst, og ham fandt politiet ikke frem til. Den forslåede tilbageværende mand var ikke behjælpelig:

- Det er svært at komme videre med, når ingen vil fortælle, hvad der er foregået, siger vagtchefen.

Gal igen tre kvarter efter

Om det er samme modstander, manden har været oppe imod, vides af gode grunde ikke. Men kort efter var slagsbroren fra Vintapperstræde i håndgemæng igen.

- Vi fik en melding om, at en mand var bevidstløs efter vold, og at han havde en flænge i baghovedet. Denne gang på Klostervej ud for poolhallen Sharks.

Så galt var det dog ikke gået. Manden var ikke bevidstløs. Men det hjalp ikke politiet, for heller ikke denne gang ville han fortælle ordensmagten noget som helst.

- Vi ved ikke, hvad der er sket, for der er ingen, der har overværet det, siger Asbjørn Larsen.

Politiet blev tilkaldt klokken 03.46, hvor nogle havde opdaget den medtagne mand.

  • Lars Krejberg

    Af: