Kære politikere: Vi har brug for ro


Kære politikere: Vi har brug for ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Omstillingskataloget har skabt og skaber fortsat en usikkerhed, som er enormt ødelæggende for de små skoler og lokalsamfund. Også selvom Venstre i første omgang har afvist forslagene om at lukke overbygningen på nogle skoler og mellemtrinnet på andre. For hvor længe går der, før direktionen eller politikerne igen bringer skolestrukturen på dagsordenen? Og kan vi stole på politikernes løfter i valgkampen?

I Særslev-Hårslev-distriktet har vi desværre i en periode oplevet, at en del elever er flyttet til andre skoler. Den udvikling arbejder vi hårdt på at ændre - og til det har vi brug for arbejdsro. Vi har fået en stærk ny ledelse, som i den grad har smøget ærmerne op - og det kan allerede mærkes, både hvad angår læringseffekten, medarbejdertrivslen og forældrenes tilbagemeldinger. Vi kan faktisk en hel masse herude på landet! Vores skole har et stort potentiale og mange gode kompetencer.

Med RUSAK-modellen har vi fundet en god og holdbar løsning for de elever, som desværre har få klassekammerater fra samme årgang. Men det er naturligvis ikke holdbart på sigt at drive en skole med meget få elever. Derfor forstår vi faktisk godt Venstres ønske om at se på tildelingen af midler til skolerne.

Løsningen er da heller ikke at holde hånden under de små skoler ved at tildele særlige puljer. Løsningen er at få vendt udviklingen, så man som forælder igen naturligt vælger at sende sit barn på den lokale skole. Men det tager tid. Og det kræver ro på området. Så derfor, kære politikere, beder vi jer indtrængende om at give os den ro, vi har brug for:

- Ro, så vi kan få genskabt tilliden blandt forældrene, så de igen vælger vores skole til.

- Ro, så vores nye ledelse og dygtige personale kan få en fair chance for at vise deres værd.

- Ro, så vi og vores børn ikke skal bekymre os om mange skoleskift

- Ro, så vores børn fortsat kan nyde den nærhed og tryghed, der er ved at gå i en lille lokal skole.

Kære politikere: Vi har brug for ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce