GOG-nederlag: De sidste instrukser holdt ikke hjem

GOG-cheftræner Nicolej Krickau forsøger at få sat opgørets sidste 19 sekunder godt op i sin timeout. Men sidste angreb løb ud i sandet, og GOG tabte med et mål. Til venstre Josef Pujol - til højre Lars Hald. Foto: Kim Rune

GOG-nederlag: De sidste instrukser holdt ikke hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG tabte 30-31 til BSV, da de to fynske målmænd blev skudt omkuld af Markussen, Øris og Skube. Fynboerne havde en god chance for uafgjort men udnyttede ikke 19 sekunder langt sidste angreb.

Håndbold: Der manglede 19 sekunder af opgøret mellem GOG og BSV. Fynboerne havde halset efter det meste af anden halvleg men var kommet op på 30-31. Med de 19 sekunder tilbage havde GOG bolden, og cheftræner Nicolej Krickau havde samtidig taget en perfekt timet timeout. Der var alle muligheder til at sætte et sidste angreb op og redde en uafgjort i land for hjemmeholdet.

Men det sidste GOG-angreb blev en rodet affære, hvor aftenens topscorer, Lasse Møller til sidst måtte forsøge sig desperat. BSV-forsvaret holdt imidlertid stand, og så var GOG's første nederlag i denne sæson en realitet - efter tre sejre på stribe.

BSV-cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen sagde før kampen til GOG's sponsorgruppe, at hans hold fortsat slikkede sårene efter lørdagens sviende nederlag til Skjern Håndbold. Derfor var de vilde omfavnelser BSV-spillerne imellem i sekunderne efter slutfløjtet i Gudme mere end forståelige.

For GOG er det ekstra ærgerligt netop at tabe til BSV. Til december mødes de to klubber i en pokalkvartfinale i Silkeborg, og nu har Grundfos-drengene overhånden i det perspektiv,

BSV spillede væsentlig bedre end mod Skjern, og ikke mindst Nikolaj Markussen, der havde en håbløs dag mod Skjern, fik sig skudt ind mod GOG. Det samme gjorde Nikolaj Øris og Sebastian Skube, der samtidig styrede gæsternes spil.

I GOG-målet kunne hverken Ole Erevik eller Frank Mikkelsen matche BSV-skytterne, og det var en af årsagerne til GOG-nederlaget.

GOG var en overgang i anden halvleg bagud med tre mål men fik sig kæmpet tilbage i opgøret med god moral. Men hjemmeholdet kunne altså ikke komme helt op.

Uafgjort havde ellers været et godkendt resultat i en fysisk hård men også meget velspillet håndboldkamp.

GOG-BSV 30-31 (16-16)
Ligaen, herrerKampens gang: 4-2, 7-5, 11-8, 13-12, 15-15, (16-16), 18-19, 19-22, 24-25, 26-27, 28-29, 30-31.

Mål: GOG: Lasse Møller 11 (1), Josef Pujol 5, Emil Jakobsen 4, Odinn Thor Rikhardsson 3, Niclas Kirkeløkke 2, Emil Lærke 2, Oscar Bergendahl 2, Frederik Bo Andersen 1. BSV: Nikolaj Markussen 8, Nicolaj Øris 5, Sebastian Skube 5, Michael Knudsen 5, Jacob Lassen 3 (1), Johan Hansen 2 (1), Stefan Hundstrup 1, Jesper Nøddesbo 1, Mads Øris 1.

Bedste spiller: GOG: Lasse Møller. BSV: Sebastian Skube.

Udvisninger: GOG: 2. BSV: 2

Dommere: Henrik Johnsen og Claus Adelgaard - flere mærkværdige kendelser i begge ender af banen. Manglende linje.

Tilskuere: 1609.

GOG's næste kamp: Lørdag den 22. september, kl. 16.10: TTH Holstebro-GOG.

Bemærkninger: Nogle gange kan man efterlyse aircondition i Su'vi:t Arena! Det blev kogende under tirsdag aftens drama.
GOG-playmaker Josef Pujol forsøger at lobbe bolden i mål bag slovenske Rezar. Men det blev ved et mislykket forsøg. Foto: Kim Rune
GOG-playmaker Josef Pujol forsøger at lobbe bolden i mål bag slovenske Rezar. Men det blev ved et mislykket forsøg. Foto: Kim Rune

Svær udekamp venter

- Jeg er tilfreds med, at vi kom tilbage i kampen efter at have været bagud med tre mål. Det var marginaler, der afgjorde kampen. Jeg er også tilfreds med angrebsspillet og også dele af forsvarsspillet. Jeg er fuld af fortrøstning med hensyn til perspektiverne i det, jeg så, lød det efter opgøret fra Nicolej Krickau.

Lasse Møller kaldte kampen "hård men fair" og mener også, at holdet viste god moral.

Dommerparret Henrik Johnsen og Claus Adelgaard kom i fokus - og i bad standing hos hjemmepublikummet - med en ukonsekvent linje. I perioder så dommerafgørelserne imidlertid også ud til at koste fokus hos nogle af GOG-spillerne.

I angrebet var der gode kontraer fra Emil Jakobsen og Odinn Thor Rikhardsson - og playmaker Josef Pujol viste også tænder.

Før kampen kaldte BSV-cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen de to GOG-backs, Lasse Møller og Niclas Kirkeløkke, for "verdensklasse". Møller var der igen mod BSV - Kirkeløkke var mere anonym.

Næste kamp for GOG bliver et supersvært opgør på udebane mod TTH Holstebro, der er kommet rigtig godt fra start i den nye sæson. Men de gule har god tid til at forberede sig på udfordringen. Kampen i Holstebro spilles nemlig først lørdag den 22. september.

Onsdag aften spilles et særdeles spændende opgør mellem Skjern Håndbold og netop TTH Holstebro

I tirsdagens anden ligakamp vandt Århus Håndbold 27-26 over Sønderjyske, der ellers havde ført 15-11 ved pausen.

GOG-nederlag: De sidste instrukser holdt ikke hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce