Ungdomsteater mangler skuespillere til julestykke

Børne- og Ungdomsteatret Lirekassen regner med igen at lave et stykke med jul som tema. Men lige nu mangler teatergruppen flere skuespillere. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Ungdomsteater mangler skuespillere til julestykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Jagten på julefreden" hedder stykket, som Børne- og Ungdomsteatret Lirekassen vil opføre til december. Men man mangler skuespillere.

Assens: Syv livlige og energiske piger mangler nogen at spille skuespil med. De vil 3. til 5. december opføre stykket "Jagten på julefreden", men lige nu jagter man først og fremmest flere skuespillere, oplyser instruktør i Børne- og Ungdomsteatret Lirekassen, Kuno Ringer.

Det er en julekomedie med indlagte sange. Det handler om taxachaufføren Viggo, som er far til tre og hader jul. Det er ikke spor rart, når hans kone, børn og arvetanten fra Amerika alle er julefanatikere og elsker alt, hvad der har med jul at gøre. Børnene håber på at få lidt juleglæde ind i deres far. De søger derfor hjælp hos Café-Marie, og hos hende bor nisserne Trip og Trap. I fællesskab lykkes det at få Viggo bragt i julehumør, og der bliver holdt en festlig juleaften sammen med arvetanten.

- Vi mangler nogen til at spille rollerne Anna, Ole og Bageren, forklarer Kuno Ringer.

Forelsket bager

Anna og Ole er familiens yngste. De er et sted mellem syv og 10 år, og de elsker alt, der har med julen at gøre. De holder altid sammen mod de voksne. Når de ikke ved, hvad de skal gøre, søger de hjælp hos nisserne Trip og Trap og Café-Marie.

Bageren er altid i godt humør, da han er meget forelsket i Maj, som han er kæreste med. Selv når han arbejder, tænker han på Maj. Han er så forelsket, at selv når han synger om sit arbejde, synger han også om hende. Hun er hele hans verden.

Børne- og Ungdomsteatret Lirekassen øver hver mandag kl. 17-18.30 i Jacob Gade Salen i Tobaksgaarden.

Nye skuespillere kan tilmelde sig instruktør Kuno Ringer på tlf. 2873 5329 eller på lirekassen@lirekassen.dk.

Ungdomsteater mangler skuespillere til julestykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce