Store talenter på Eventyr Golf

Den bedst placerede odenseaner, Peter Launer Bæk, der med en god slutspurt kan nå op og kæmpe om en af de fem pladser i turneringen på Eventyr Golf. Foto: Privatfoto

Store talenter på Eventyr Golf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks mest lovende spillere spiller i Tinderbox Charity Challenge, der er arrangeret af The Agger Foundation. turneringen er en del af Ecco Touren.

Golf: Der står meget på spil for Danmarks største golftalenter, når turneringen Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation kommer til Odense Eventyr Golf onsdag, torsdag og fredag. Turneringen er nemlig en del af Ecco Touren, hvorfra årets fem bedste sikrer sig en plads på næste års Challenge Tour, der er niveauet lige under det, som alle golfspillere drømmer om - nemlig PGA European Tour.

Og med fem turneringer tilbage i år er der en del danske talenter, der kan sikre sig en af de fem øverste pladser. To spillere ligger i top tre, der er hele fem danskere i top 8, og yderligere seks spillere kan med en flot slutspurt komme i betragtning til en af de fem pladser på næste års Challenge Tour, melder arrangørerne.

- Det er et virkelig spændende kuld af danske golftalenter, der kan opleves i Odense ved Tinderbox Charity Challenge," siger ejeren af Ecco Touren, Flemming Astrup, og tilføjer:

- Vi vidste godt, at de var dygtige, men havde nok en fornemmelse af, at de først for alvor ville slå igennem om et år eller to. De har bare vist sig flyvefærdige, og det skal blive meget spændende at følge dem rundt på den flotte bane hos Odense Eventyr Golf.

samtidig samles der penge ind til et velgørende formål. Største golfturnering i mange år

Også direktøren på Odense Eventyr Golf glæder sig til at byde velkommen til en af de største golfturneringer nogensinde i Odense.

- Jeg er virkelig glad for, at Odense Eventyr Golf kan tiltrække en stor turnering som Ecco Touren. Det er en fantastisk mulighed for os til at vise vores flotte bane frem, både for nogle af Danmarks og Skandinaviens bedste golftalenter, for en masse tilskuere og selvfølgelig for vores medlemmer, og det er enestående mulighed for at tilbyde golf fra øverste hylde her i Odense, siger Rikke Mølhave Thorborg og tilføjer, at Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation samtidig sætter punktum for Odense Eventyr Golfs 25 års jubilæum.

Som navnet på golfturneringen indikerer, er der tale om en velgørenhedsturnering, hvor der også bliver samlet penge ind til et af de velgørende formål, som The Agger Foundation støtter. Det koncept gør ikke turneringen mindre attraktivt for Odense Eventyr Golf, melder Rikke Mølhave Thorborg.

Store talenter på Eventyr Golf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce