50.000 kroner til hospitalsklovne

Plantoramas salg af blomst fra fynsk gartneri har sikret hospitalsklovnen Lulu en donation på 50.000 kroner. Arkivfoto: Laust Jordal

50.000 kroner til hospitalsklovne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gennem salg af den fynsk producerede plante "Klovnesko Ficus Lyrata" er Danske Hospitalsklovne blevet 50.000 kroner rigere.

Viola fra Danske Hospitalsklovne har modtaget 50.000 kroner til støtte for arbejdet med at hjælpe indlagte og syge børn.

Pengene er indsamlet gennem salget af planten "Klovnesko Ficus Lyrata", som dyrkes af det fynske gartneri Tingdal. Kunderne har bidraget med 20 kroner, hver gang de har købt en plante i Plantoramas havecentre rundt om i landet.

-Med denne indsamling har vi sammen med kunderne tryllet penge ud af klovnesko-planten og kan give dem til hospitalsklovnene, siger centerchef Brian Nissen, Plantorama Odense.

Centerchefen håber, at både de indlagte børn og deres forældre kan få et afbræk fra en krævende hverdag takket være klovnenes aktiviteter på sygehusene.

Gartneriet Tingdal på Fyn er specialist i stedsegrønne planter og dyrker "Klovnesko Ficus Lyrata".

-Jeg har personligt oplevet, hvor meget hospitalsklovnen betyder for at hjælpe syge børn med at klare undersøgelser og den sygdom, der har sendt dem på hospitalet. Uden penge er der ingen klovne. Med 20 kroner fra hver plante bidrager gartneriet Tingdal, Plantorama-kæden og vores kunder med støtte, så dette vigtige arbejde kan fortsætte, siger gartneriejer Per Christensen, Tingdal.

Hospitalsklovnene er et festligt og farverigt indslag på hospitalerne. Nogle spiller musik, andre tryller og taler med børnene. Det er en afvæbnende måde at ændre sygehusets hverdag til et frirum, hvor alt er muligt.

50.000 kroner til hospitalsklovne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce