Hesselet nomineret til årets restaurant

Køkkenchef Lasse Paulsen diskede op med det bedste af det bedste, da Restaurant Hesselet fik fint besøg søndag. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen

Hesselet nomineret til årets restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotelchef glæder sig over fornemt skulderklap. Søndag aften var det Nyborg-restaurantens tur til at vise sig frem.

Nyborg: Champagne. Jomfruhummer. Oksemørbrad. Trøfler. Og foie gras. Der var masser af alt det gode - og dyre - da Restaurant Hesselet søndag aften kunne byde velkommen til 50 gæster, hvoraf nogle ankom i helikopter.

Men det var heller ikke noget helt almindelig middagsselskab. Restauranten, der ligger ned til vandet, er nemlig blevet nomineret til titlen som "Årets Restaurant" af Den Danske Spiseguide i skarp konkurrence med fem andre spisesteder, blandt dem Søllerød Kro, Dragsholm og Tree-Top. Søndag var det så Nyborg-restaurantens tur til at imponere gæsterne og ikke mindst indehaveren af Den Danske Spiseguide, Bent Christensen.

Ifølge hotelchef Christina Petersson gik alt, som det skulle. Lige fra serveringen af champagne og tilhørende snacks på stranden til den særlige "tasting menu" med udvalgte vine og efterfølgende kaffe med hjemmelavede petit fours.

- Det var supergodt. Om det også er nok til at vinde konkurrencen, ved vi ikke endnu, men vi er glade for bare at være nomineret. Det er et kæmpe skulderklap, fortæller hotelchefen, der må vente helt frem til den 28. oktober med at få udløst spændingen ved en stor gallaaften.

Hesselet nomineret til årets restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce