Biltyvene havde travlt

BILTYVERI. MODELBILLEDE.

Biltyvene havde travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere bilejere og folk med motoriserede køretøjer mistede dem i weekenden.

Det er blevet sværere at være biltyv i takt med at vognparken bliver nyere og nyere. Men det kan stadig lykkes at stjæle biler eller andre køretøjer viser et kig i Fyns Politis døgnrapport fra weekenden. Faktisk fik man fem anmeldelser om såkaldte brugstyverier, der dækker over tyveri af motoriserede køretøjer.

De første to anmeldelser, der begge indløb fredag, var dog ikke biler, men noget helt andet. I en parkeringskælder ved Toldbodhusevej havde ukendte gerningsmænd stjålet en gul minilæsser af mærket Giant 452 HD. Minilæsseren var påført en reklame for Jelle-Bo Udlejning, og den var muligvis monteret med en pallegaffel. Hvor minilæsseren befinder sig nu, vides ikke. Kun at den blev stjålet natten til fredag.

Samme nat forsvandt der også et andet køretøj. En mørkerød Kawasaki VN 900 Classic motorcykel, årgang 2007. Det var fra et hus på Søhustoften. Motorcyklen har registreringsnummeret AT20219.

Lørdag var det så en personbil, der kom på listen. Det var på Jagtvej, at en eller flere ukendte gerningsmænd stjal en hvid Peugeot 107 personbil fra 2014 med indregistreringsnummeret BT30059. Hvordan det er lykkedes dem at stjæle bilen, vides ikke. Blot at det er sket i tidsrummet 07.40 til 15.50 lørdag.

Sent lørdag aften eller natten til søndag var det i Bøgeparken, at en eller flere tyve slog til. Her var det en sølvgrå Mazda 5, årgang 2006 med nummeret AF43762, der forsvandt. Tyveriet blev først opdaget kort før klokken 11 søndag, men kan være sket fra 22.00 lørdag aften.

Natten til søndag blev der også stjålet en anden bil, en metalbrun Seat Leon Van varebil ikke så langt derfra. Det var på Ejbygade og her er man til gengæld sikre på, hvordan den blev stjålet. For her fik tyven fat i den rette nøgle i forbindelse med et indbrud. Den stjålne varebil har indregistreringsnummeret AC53818.

Biltyvene havde travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce