Fem indbrud i Svendborg i weekenden: Intet peger på en sammenhæng

Foto: Palle Herløv

Fem indbrud i Svendborg i weekenden: Intet peger på en sammenhæng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der har de seneste tre dage været fem indbrud i Svendborg og omegn. Intet tyder på sammenhæng, men det kan heller ikke udelukkes, forklarer Fyns Politi.

Svendborg/Hesselager: Hen over weekenden har en eller flere tyve været på spil i Svendborg og i Hesselager. Fredag morgen klokken 07.45 tikkede anmeldelsen ind hos Fyns Politi om et indbrud i en virksomhed på Strandstien i Hesselager. Her er man kommet ind ved at bryde vinduet op, men ifølge politiets døgnrapport, er intet stjålet, selv om kontoret var gennemrodet.

Senere på fredagen klokken 16.20 var den gal igen. Denne gang var det et kolonihavehus i Bøgehaven i Svendborg, hvor vinduet til soveværelset var brudt op med et koben. Tyvene har været rundt i hele huset og har taget værktøj og tv med sig.

Weekendens første fridag startede som hverdagens sidste. Lørdag morgen klokken 8.34 havde ubudne gæster været forbi et skur i Solbakken i Svendborg, hvor glasset i døren var afmonteret for at få adgang. Med sig fik de en vinkelsliber, to batteridrevne boremaskiner og en rundsav.

Der skulle dog være brug for ordensmagten lige over en time efter, for klokken 9.45 var den gal i Havretoften i Svendborg. Her var en dør til et skur brudt op, og en pose tøj samt en sort barnevogn af mærket Emmaljunga var blevet taget.

Lige over tre kvarter efter anmeldelsen fra Havretoften, måtte politiet klokken 10.36 rykke til Valdemarsgade i Svendborg. Her var der også uønsket besøg i en tilstødende bygning til hovedhuset. Gennem et vindue i en garage havde tyven tvunget sig adgang, med hvad der kunne tyde på et koben. Politiet fandt i hvert fald mærker efter et sådant. Herefter har man taget nogle kasser frem og rodet i, men umiddelbart var intet stjålet.

Politiassistent ved Fyns Politi, Poul Hollensted, oplyser, at det er svært at sige, om der er en sammenhæng mellem de mange indbrud.

- Vi har ikke noget, der peger på en sammenhæng, men omvendt kan vi heller ikke udelukke det, siger han og tilføjer, at en mulig årsag til de mange indbrud kan være, at de ofte kommer i bølger.

Har man oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Fem indbrud i Svendborg i weekenden: Intet peger på en sammenhæng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce