Eriksen scorer videre under Hareide

Åge Hareide er lykkelig for Christian Eriksens evne til at score mål, når fynboens holdkammerater ikke kan. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Eriksen scorer videre under Hareide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Eriksen har scoret 19 af sine 25 landskamps-mål under Åge Hareide

FODBOLD: Christian Eriksen bliver ved og ved at score med Åge Hareide som landstræner. 19 ud af fynboens 25 landskampsmål er scoret under nordmandens ledelse.

- Det handler meget om at sætte ham rigtigt op. Vi spiller ikke meget anderledes end Tottenham, men vi positionerer ham anderledes offensivt og satser meget på at få ham lagt omkring feltet. Han viste igen, at han kan vende og skyde i samme bevægelse. Han lavede to mål igen i dag og han er enormt vigtig for os, fordi vi ellers har svært ved at score, sagde Åge Hareide efter sejren mod Wales.

- Vi kigger altid efter ham, når han er omkring straffesparksfeltet, og der sker ofte, at modstanderne mister ham af syne lige i de sekunder, fordi han opfatter, hvor der er plads før alle andre, sagde Åge Hareide.

Den observation gav Wales-manager Ryan Giggs ham ret i.

- Vi havde talt om, at vi ikke måtte give Eriksen plads omkring feltet, for så ville vi få problemer. Det fik vi ved det første mål, hvor han får for meget tid på bolden. Så træffer han som regel den rigtige beslutning og laver den perfekte afslutning, fastslog Ryan Giggs.

Christian Eriksen har scoret 19 af sine 25 landskampsmål under Åge Hareide. Foto: Reuters/Matthew Childs
Christian Eriksen har scoret 19 af sine 25 landskampsmål under Åge Hareide. Foto: Reuters/Matthew Childs

Sistos offday

Åge Hareide erkendte, at Pione Sisto ikke havde leveret tilstrækkeligt.

- Jeg havde nok under alle omstændigheder skiftet Viktor Fischer ind efter pausen, for han har fortjent chancen. Alle kan have en offday, men vi skal også passe på Sisto, fordi han har nogen af de egenskaber, som vi har brug for, sagde Hareide.

Hareide blev bedt om at tage stilling til Nicklas Bendtner til de eskapader, som han har været involveret i.

- Jeg ved ikke nok om det endnu. Generelt kan jeg sige, at vi ikke har spillere på landsholdet, der har en voldsdom, sagde landstræneren.

Han var glad for, at det hele havnede om fodboldspillet søndag aften i Aarhus.

- Det var fantastisk, at det kom til at handle om fodbolden igen. Nu er næste opgave at få konflikten afsluttet, så vi kan blive endnu bedre. Men det er glædeligt, at konflikten ikke har skabt problemer spillerne imellem.

De to landstrænere var enige om, at Danmark var friskere end gæsterne efterhånden som kampen skred frem.

- Vi havde fysiske problemer, fordi vi har haft to hårde kampe på kort tid. Det havde danskerne ikke, men sådan er det, sagde Ryan Giggs.

- Alle kunne se, at vi havde flere kræfter end waliserne mod slutningen af kampen, sagde Åge Hareide.

Eriksen scorer videre under Hareide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce