Generator: Ny drømmesang fik fornem modtagelse

Toomanylefthands skal optræde til ni gadefester på årets gadefest-turné. Foto: Simon Staun

Generator: Ny drømmesang fik fornem modtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toomanylefthands havde en god aften på Amfiscenen. Dj-duoen frydede sig især over, at den spritnye sang "Dreamer" fik en flot modtagelse.

Martin Nick er den ene halvdel af dj-duoen Toomanylefthands, som sammen med de odenseanske arrangører fra Generator stod bag torsdagens gadefest på Amfiscenen. Dagen derpå er han yderst tilfreds med afviklingen og fremmødet.

- På forhånd havde vi frygtet, at der ikke ville komme så mange i år som tidligere, fordi det ikke længere var gratis at deltage. Men vi var virkelig positivt overraskede over fremmødet. Der var enormt mange mennesker, og de kom endda tidligere end normalt, siger Martin Nick.

Han roser det odenseanske publikum for at engagere sig i koncerten.

- Vi har nogle sange, som altid er fede at spille live, fordi publikum altid synger med. Eksempelvis en sang som "Too Young To Die", som egner sig godt som sing-a-long. Selv om det er et par år gammelt, giver det os stadig et kick, når vi skruer ned for musikken og hører publikums sang, siger Martin Nick.

Højdepunktet var dog at give den nye sang "Dreamers", som er lavet sammen med Martin Hedegaard, luft under vingerne.

- Sangen røg online fredag morgen og er aldrig spillet live før. Derfor var det virkelig spændende for os at se, hvordan publikum tog imod den. Allerede anden gang, vi spillede omkvædet, kunne vi se folk synge med. Bagefter snakkede vi om, at det er den bedste reaktion, man kan få, siger Martin Nick.

Han har umiddelbart ikke noget at udsætte på samarbejdet med Generator.

- Hvis man ser bort fra nogle små lavpraktiske ting med, at vores scenefolk skulle bygge scene op på samme tid som Generators, har vi kun ros til samarbejdet, siger Martin Nick på vej mod endnu en gadefest. Denne gang i Viborg.

Generator: Ny drømmesang fik fornem modtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce