Først til mølle: Heartland Festival åbner for salg af de første billetter

Heartland Festival 2019 finder sted d. 30. maj til 1. juni. Det er fjerde år i træk, at Egeskov Slot lægger hus til den midtfynske musikfestival. Arkivfoto: Erik Cheng

Først til mølle: Heartland Festival åbner for salg af de første billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste års Heartland Festival løber af stablen den 30. maj til 1. juni 2019. Allerede fra på mandag kan de hurtigste festivals-entusiaster anskaffe sig de første billetter.

Midtfyn: Sommeren og festivalsæsonen er i bakspejlet, men kan man ikke få nok af gode toner og mangfoldighed, så er det allerede på mandag den 10. september, men man kan tage forskud på 2019's festivalsglæder.

Den dag åbner Heartland Festival nemlig for salget af såkaldte Early Bird-billetter til næste års festival. Disse billetter, der sælges med rabat, mens altså før programmet er kendt, er kun i et begrænset antal, så man skal være hurtig på aftrækkeren.

Perioden for at købe Early Bird-billetter er reduceret fra 10 dage til blot to døgn. Det er ifølge udviklings- og kommunikationschef for Heartland Festival, Janne Villadsen, en logisk udvikling.

- Sidste år blev billetterne revet væk inden for de første 24 timer på trods af salgsperioden på 10 dage. I år har vi derfor skåret den ned til to døgn, simpelthen fordi vi forventer, at billetterne bliver udsolgt inden perioden udløber, fortæller Janne Villadsen.

En endnu bedre festival

Her tre måneder efter festivalen kan folkene hos Heartland melde ud, at de er godt tilfredse med årets resultat. Direktør for Heartland Festival, Ulrik Ørum-Petersen, er desuden ekstra glad for det økonomiske resultat. For første gang siden festivalen åbnede, løber økonomien lige rundt:

- Vi har tabt penge de to første år til investering i festivalen. Men det har ramt en nulsum i år, og det betyder, at vi kan satse på en rentabel festival fremadrettet, siger Ulrik Ørum-Petersen.

Trods festivalens gode resultater er der ikke planer om at hvile på laurbærene.

- Målet er jo, at vi skal have en endnu bedre festival næste år. Bedre mad, bedre forhold for gæsterne og en generelt bedre festival. Der arbejdes især på at optimere parkeringsforholdene. Vi forsøger på at blive klogere på det hele. Vi er jo stadig en baby i festivalsammenhæng, siger Janne Villadsen.

Udover billetsalgets tidlige start i næste uge, løfter festivalen også om få dage sløret for det første navn på næste års plakat. Det sker 12. september klokken 8.

Udviklings- og kommunikationschef Janne Villadsen vil ikke sige meget, men kan dog afsløre, at der er tale om et stort internationalt musiknavn.

Først til mølle: Heartland Festival åbner for salg af de første billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce