Debat: Nej tak til halalkød


Debat: Nej tak til halalkød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti
Carsten Bundgaard
Debat FAA. 

Læserbrev: Dansk Folkeparti vil stoppe erhvervsministeriets praksis med at tillade en halal-industri, der sender penge til radikale islamister.

Hver gang man køber et produkt, som er halal-certificeret, så ryger en del af pengene videre til radikale islamister. Det er nemlig radikale organisationer - især den wahhabistiske Muslim World League - der tjener penge på at udstede halal-certifikater.

Den praksis har Dansk Folkeparti længe ønsket stoppet. Derfor er der sendt en række spørgsmål til erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

Rasmus Jarlov skal svare på, om han vil gøre halal-mærkning mere tydelig, så forbrugerne har bedre muligheder for at vælge, hvilket produkt vil de betale for:

"Ministeren bedes redegøre for, om regeringen vil pålægge fødevareproducerende virksomheder at mærke deres produkter med, at der er betalt en halalafgift, fordi produktet er halalslagtet. Det bemærkes, at EU forbyder mærkning med slagtemetode, hvorfor spørgsmålet alene går på, om man kan pålægge virksomhederne at oplyse, om der er betalt halalafgift for produktet."

Derudover skal vi vide, hvor mange penge danskerne sender videre til de islamistiske halal-organisationer.

Debat: Nej tak til halalkød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce