Det gode liv bliver bedre hos os, hvis ...


Det gode liv bliver bedre hos os, hvis ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. Palle Vennekilde, Bullerup
Palle Vennekilde. Foto: Vibeke Volder

- Det gode liv i Bullerup og Agedrup kunne blive bedre, hvis vi havde et rigtigt medborgerhus. I forhold til hvad man har andre steder i kommunen, kunne vi godt bruge et sted at mødes. Pensionistforening har været flere forskellige steder blandt andet i en boligforening og sognerådshuset, men det er ikke så godt, når det koster noget at leje. Nu hvor ungdomsklubben lukker kunne det være godt, hvis den gamle lærerbolig blev til sådan et medborgerhus i stedet for at kommunen sælger det. Her kunne generationer mødes. Det ville samle pensionist-segmentet er jeg sikker på.(sjj)

Birthe Øxenberg, Nr. Højrup
Birthe Øxenberg. Foto: Vibeke Volder

Jeg ville blive glad, hvis der ikke sad så mange demens-ramte rundt omkring i hjemmene og puttede sig. De skal opfordres og støttes til at komme ud og være med i fællesskabet for eksempel på Daghøjskolen 5-kanten og i Demenscafeen. Min mand har en demenssygdom, og jeg er tovholder på cafeen. Vi har et godt liv, fordi vi har et netværk. Det gode liv på Nordfyn ville også blive bedre, hvis man ikke havde indskrænket teletaxaen, så ældre senest kan blive hentet kl. 20:30 om aftenen. (ahy)

Inge Laurvig-Borch, Kerteminde
Gitte Elbæk: Foto: Lars Krejberg

Det gode seniorliv i Kerteminde ville blive bedre, hvis der var flere boliger i bymidten egnet til ældre. Når man bliver ældre, har man brug for at være tættere på forretninger og kultur - at have let adgang til oplevelser, men der er mangel på ældrevenlige boliger i bymidten. (ahy)

Gitte Elbæk, Ringe
Inge Laurvig-Borch

- Det gode liv kan blive bedre ved generationsmøder. På den efterskole, jeg arbejder, har vi hvert år en weekend, hvor efterskoleeleverne mødes med folk fra husflidsskolerne i omegnen og har workshops. Her kan alle borgere i lokalområdet og andre steder melde sig og være med, og det har vi virkelig gode erfaringer med. Her kan man lære at flette pil, sy på symaskine eller lave ting i værkstederne. Det er altid sådan en god weekend, der emmer af energi. Jeg oplever, at der sker mange gode ting, når generationerne mødes. (sjj)

Det gode liv bliver bedre hos os, hvis ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce