Byatt skal trække folk til SDU

Det er tre uger siden, at Dame Antonia Susan Byatts familie medddelte Hans Christian Andersen Litteraturprisen, at den 82-årige forfatter ikke er i stand til at rejse til Odense for at modtage prisen sidst i oktober. I stedet kommer et symposium om hendes forfatterskab på SDU. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Byatt skal trække folk til SDU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Symposium med blandt andet oplæsning ved Ellen Hillingsø erstatter det planlagt besøg af forfatteren.

Den store engelske forfatter Dame Byatt kommer ikke til Odense for at modtage Hans Christian Andersen Litteraturprisen om knap to måneder, som det ellers længe har været planlagt. Det kom frem forleden, da priskomitéen bag uddelingen fik besked om, at forfatteren er for syg til at rejse.

Men det betyder ikke, at Dame Antonia Susan Byatt ikke skal fejres i Odense, lyder det fra komitémedlem og litteraturprofessor ved SDU, Anne-Marie Mai.

- Vi fejrer stadig begivenheden med et arrangementer for Dame Byatts danske fans ude på SDU mandag 29. oktober. Når rektor har budt velkommen, vil lektor Søren Frank forelæse om hendes forfatterskab, inden skuespiller Ellen Hillingsø vil læse op af både Byatt og Andersen, fortæller Anne-Marie Mai. Hun tilføjer, at der derudover vil være samtale om Byatts forfatterskabs betydning og musikindslag, inden der er reception. Man kan tilmelde sig det gratis arrangement gennem Folkeuniversitet.

- Vi har allerede tilmeldte, som håbede at møde Byatt. Nu har vi nogle få ledige pladser tilbage, siger hun.

Byatt skal trække folk til SDU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce