Hjælp P1 program med at fange stenkasteren

Hvordan får vi stoppet stenkasteren, spørger Jesper Borup, når han lørdag er vært for radioprogrammet "Public Service", som optages på Det Fynske Folkemøde. Foto: DR

Hjælp P1 program med at fange stenkasteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Programmet "Public Service" optages under Folkemødet. Jeg håber panelet har gode ideer til, hvordan vi får stoppet stenkasteren, siger Jesper Borup, der er vært på programmet.

Stenkastene fra de fynske motorvejsbroer skal under behandling, når radioprogrammet "Public Service" lørdag optages under Det Fynske Folkemøde hos Fyens Stiftstidende.

- Vi er et landsdækkende program, og stenkasteren er en fynsk sag, som resten af landet i høj grad kan spejle sig i, siger Jesper Borup, der er vært på programmet.

Målet med "Public Service" er ikke bare at beskrive problemer i samfundet, men at være med til at løse dem med hjælp fra danskerne. Derfor håber Jesper Borup, at det fynske publikum i mediehuset rækker hånden op, hvis nogen har et bud på, hvordan man kan komme tættere på at finde og fange den eller de stenkastere, som har spredt frygt på de fynske motorveje.

- Der har været en omfattende efterforskning af politiet og i medierne, og alligevel er gerningsmanden stadig på fri fod. Vi er inspireret af Fyens Stiftstidendes podcast-serie "Stop Stenkasteren", hvor man fokuserer på, hvordan man får stoppet den stenkaster. Det spørgsmål er desværre stadig relevant. Og nu er det aktuelt igen efter et nyt tilfælde i tirsdags, siger Jesper Borup.

Udover publikum har værten også et panel, som skal snakke og tænke sig frem til, hvordan man får stoppet truslen fra broerne. I dagens panel sidder Jeppe Sand fra Ryslinge Højskole, Annette Vilhelmsen, direktør for Tietgenskolen, Tine Gudrun Petersen, SPIS! Odense Food festival og Jakob Bjerregaard Engmann, teaterdirektør, Baggårdteatret. Programmet plejer at være politikerfri zone, men undtagelsesvis kommer der to politiske guest stars: Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S) og Børne- og Socialminister Mai Mercado (K).

Programmet bliver sendt mandag formiddag klokken 10 på DR P1.

Hjælp P1 program med at fange stenkasteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce