Chefredaktør om ny kampagne: Det gode liv er noget, vi deler


Chefredaktør om ny kampagne: Det gode liv er noget, vi deler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Chefredaktør Poul Kjærgaard
Peter Leth-Larsen
Leder - Fyens Stiftstidende. 

"Hvad er i grunden et godt liv?"

Spørgsmålet kom fra en god ven i de døende timer af en bytur efter en koncert med Roger Waters.

Han havde foræret mig en billet til lydsporet fra min ungdom i 50 års fødselsdagsgave, og nu sad vi på et værtshus i indre København og snakkede om vores liv og hans drøm om at fortsætte med at rejse verden rundt for at bestige bjerge, når han en dag skruer ned for sit arbejdsliv.

"Det gode liv", sagde jeg og lavede en kunstpause for at fastholde hans opmærksomhed gennem værtshusets tobaksrøg. "Det gode liv; det kan du snart læse om i min avis".

At det ikke bare var værtshussnak, fremgår af dagens Fyens Stiftstidende. Den er startskuddet på redaktionens ambitiøse mission: Vi vil give opskriften på det gode liv for alle os, der er i livets anden halvleg.

Vi vil opsøge svar på, hvordan man udfylder tomrummet efter børnene, der er flyttet hjemmefra. Vi vil inspirere til nye måder at bo på. Vi vil lade en uvildig rådgiver gennemføre økonomitjek, der guider dig til at få størst muligt økonomisk råderum, når du stopper med at arbejde.

Og vigtigst af alt vil vi samle fynboer rundt omkring på Fyn for i fællesskab at inspirere hinanden til at få det bedste ud af livet.

Planen gennemfører vi i løbet af efteråret på alle vores lokalredaktioner, der arrangerer læsermøder, hvor vi frembringer og beskriver ingredienserne til det gode liv.

Vi er allerede tyvstartet på missionen. Før sommerferien samlede vi en tænketank med 64 fynboer. I andre sammenhænge er tænketanke sammensat af kloge, højt uddannede eksperter. Dem har vi også nogle stykker af i tænketanken.

Men først og fremmest er Fyens Stiftstidendes tænketank sammensat af livseksperter med det fælles træk, at de er engagerede i deres eget og omgivelsernes liv.

Tænketanken har allerede gjort os klogere. Dels ved at dele generøst ud af deres livserfaringer. Dels ved at bidrage med konkret inspiration til vinkler, vi skal huske at afdække: samfundsperspektiverne i den voksende andel af ældre, ensomhed i pensionsalderen, B-holdet uden økonomisk råderum osv.

Samarbejdet med tænketanken tegner værdifuldt. Og du må hjertens gerne tænke med. Del dine tanker om det gode liv på vores site fyens.dk/detgodeliv.

På den måde bidrager du nemlig til det gode liv på Fyn. Og du hjælper mig med at besvare min vens spørgsmål fra den sene nattetime i København for to uger siden. Indtil videre er mit bedste bud, at det gode liv er noget, jeg deler sammen med mennesker, der betyder noget for mig.

Jeg håber, du har lyst til at følge, dele og deltage i Fyens Stiftstidendes mission, så vi i fællesskab kan frembringe opskriften på det gode liv.

God lørdag.

Chefredaktør om ny kampagne: Det gode liv er noget, vi deler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce