Bastionen skuer frem mod den nye sæson

Frank Ericksen - bedre kendt som Bondenrøven - lægger vejen forbi kulturhuset Bastionen i Nyborg den 12. december. Arkivfoto: Jan Dago, Jyllands Posten.

Bastionen skuer frem mod den nye sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturhuset Bastionen starter en ny sæson i slutningen af august. Holdet bag Bastionen tager det, som de har lært af den forgangne sæson, med ind i den nye.

Nyborg: Den 16. juni 2018 fyldte Bastionen ét år. Det har været en periode, hvor folkene bag Bastionen har prøvet ting af for at se, hvad der virker.

Bastionens første sæson kunne blandt andet byde på teater, koncerter og stand-up. Tue Fabricius, leder hos Bastionen, har erfaret, at især ét type indslag har trukket folk til.

- Kendte mennesker, der holder foredrag, er meget populært. Eksempelvis blev billetterne til Hella Joofs foredrag revet væk på et par dage, siger Tue Fabricius.

Bastionen vil også øge deres fokus på events, der er særlige for kulturhuset selv og for Nyborg. Tue Fabricius fremhæver selv Brunch og Brummerier, der er et fællessangsarrangement med en forudgående brunch.

- Der har været fuldt hus siden vi startede med Brunch og Brummerier, hvor man mødes på en uformel måde for at synge sammen og få gode historier. Det er noget, som fungerer godt i vores omgivelse, siger Tue Fabricius.

Teaterpas og heltedåd

Over sommeren har Bastionen renoveret dele af huset. Heriblandt tribunerne, som har fået nye stole. De nye tribuner er en god nyhed for teater-glade mennesker, for dér kunne man passende tage plads, hvis man vil gøre brug af Bastionens nye tiltag: teaterpasset.

- Vi har lavet et teaterpas, som giver adgang til alle teaterforestillinger i 18/19 sæsonen, siger Tue Fabricius.

Teaterpasset kommer til at koste 275 kr. Det er det ene af to nye tiltag, som Bastionen har udviklet i løbet af sommeren. Det andet tiltag er et lignende pas for mindre koncerter, men det koncept skal der stadig udvikles lidt på. Tue Fabricius vil dog gerne fortælle, hvad tanken bag det er:

- Det er ikke helt på plads, hvordan passet kommer til at fungere i praksis. Men det kommer til at hedde koncerthelt, fordi idéen er, at man støtter de mindre koncerter, som vi også har på Bastionen, siger Tue Fabricius.

Som det ser ud lige nu, så er Bastionen klar til at fortælle mere om koncerthelt omkring efterårsferien.

Den nye sæson skydes i gang 28. august, hvor Slesvigske Musikkorps gæster huset.

Bastionen skuer frem mod den nye sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce