Vindinge vil helst spille på gamle bildæk

I Vindinge Boldklub glæder de sig til at kunne spille fodbold på kunstgræs. Og klubben foretrækker baner med fyld af gamle bildæk. Arkivfoto.

Vindinge vil helst spille på gamle bildæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vindinge Boldklub mener det er bedst at spille på kunstgræs med såkaldt SBR-infill - men klubben kan acceptere en bane med kork-underlag.

Vindinge: Vindinge Boldklub er selv med til at betale den nye kunstgræsbane. De betaler 450.000 kroner, og det er dem, som skal bruge kunstgræsbanen. Claus Johansen, formand for Vindinge Boldklub, ser helst, at banen laves med SBR-infill, da det giver den bedste bane-kvalitet.

- Det er den type infill, der bruges af alle andre baner i kommunen. Det er også det, der er flest og størst erfaringer med, og holdbarheden er også klar den bedste. De andre produkter bliver hurtigt komprimerede og gør banen hård, siger Claus Johansen.

Ligesom Venstre ser Claus Johansen ingen grund til bekymring for miljøet, da Miljøstyrelsens krav overholdes.

Jesper Nielsen understreger, at Vindinge Boldklubs ønsker er blevet hørt. For Jesper Nielsens vedkommende, så kan de i sidste ende nedlægge veto, hvis de er utilfredse med det endelige valg.

- Ender det med at blive kork-infill, og Vindinge Boldklub siger, at det er de ikke interesserede i, så er det jo fair nok. For det er også under forudsætning af, at de vil være med, siger Jesper Nielsen.

Claus Johansen slår dog fast, at Vindinge Boldklub godt kan leve med en bane af kork, selvom det ikke er deres førstevalg.

- Vi er villige til at acceptere det, hvis de vælger kork-banen. Vi har allerede lovet at medfinansiere banen, og det ændres der ikke ved, siger Claus Johansen.

Vindinge vil helst spille på gamle bildæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce