Bygherre: Vi er åben for ny dialog

Byggeriet af første etape på Sylleskovvej i Nyborg er så småt gået i gang. Foto: Kasper Riggelsen

Bygherre: Vi er åben for ny dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få dage før skolestart er der opstået en tvist om lejeudgifterne for en række midlertidige boliger ved Nyborg Gymnasium. Nikolaj Røjkær, direktør i Skankon, svarer på spørgsmål i sagen.

- Hvordan kan det gå til, at der er stadig er uenighed om, hvad Nyborg Gymnasium skal betale for leje af de midlertidige boliger på nuværende tidspunkt?

- Det er vi også dybt uforstående overfor. Vi har indgået en aftale med gymnasiet tilbage i foråret, som er den vi forholder os til. Samtidig er vi klar til at indgå i en dialog med gymnasiet om den aktuelle situation, men er blevet mødt af en lukket dør, og det forstår vi ikke noget af.

- Gymnasierektoren henviser til et møde, der har fundet sted den 8. juni. På det møde mener han at fået et tilsagn om, at I ville betale huslejen, mod at gymnasiet betalte for el, vand og varme. Er du enig i, at der er lavet en sådan aftale?

- I kontrakten står der højt og helligt, at de skal betale leje, mod at vi opstiller vogne og lignende. Det er det, der er indgået aftale om. Det andet må bygge på en misforståelse.

- I den kontrakt, som du henviser til, kan man også læse, at I skal stille midlertidige boliger til rådighed, der matcher de lejligheder, som endnu ikke er klar. Vil du selv sige, at pavillonerne lever op til det krav?

- Det vil jeg ikke gå ind i, men inden kontrakten blev underskrevet, har vi oplyst, hvilke vogne der vil blive stillet op.

- Så med andre ord mener du, at gymnasiet skrev under med åbne øjne?

- Det er korrekt. Desuden skal man huske på, at tilsvarende vogne bliver til studerende i blandt andet Aarhus og Odense. Det er på den baggrund, at vi lagde det frem som en løsning for Nyborg Gymnasium. Samtidig har vi klart tilkendegivet, at vi er indstillede på ikke at skulle tjene penge på de midlertidige boliger.

- Jeg er bekendt med, at I har tilbudt at sætte huslejen ned fra 115.000 kroner til 66.000 kroner om måneden.

- Ja, og det har vi gjort i et forsøg på at komme gymnasiet i møde, men det skal være en fair aftale for alle parter.

- Hvordan skal I komme videre herfra?

- Det må du spørge gymnasiet om. Vi har fra vores side forsøgt at række en hånd ud ved at invitere til et nyt møde, men det har man som sagt ikke ønsket.

- Ifølge gymnsierektoren hænger det sammen med, at tilliden til jeres firma efterhånden er blevet temmelig tyndslidt. Hvad tænker du om det?

- Det forstår jeg ikke. Jeg er også menneske i sidste ende, og jeg kan godt ærgre mig over, at gymnasiet ikke tidligere har rettet henvendelse til os, hvis der var noget, vi havde brug for at få afklaret. Det ville jeg selv have gjort.

Bygherre: Vi er åben for ny dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce