Flot sommer giver ikke gevinst i Nyborg Marina

Idyl og byggeplads i Nyborg Marina. Det gode sommervejr har ikke lokke flere sejlere til Nyborg, og marinaens leder, Per Weiskvist, glæder sig til at byggeprojekterne er færdige, så der kan sættes damp på markedsføringen for lystbådehavnen. Foto: Mogens Rasmussen.

Flot sommer giver ikke gevinst i Nyborg Marina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I modsætning til flere andre marinaer rundt omkring i sommerlandet har Nyborg ikke tiltrukket flere sejlere i år.

Nyborg: Sommeren 2018 har budt på vanvittigt varmt og solrigt vejr over Danmark, men det har ikke fået flere sejlere til at vende stævnen mod Nyborg.

Det konstaterer lederen af Nyborg Marina, Per Weiskvist, i et nyhedsbrev, der netop er sendt ud til marinaens brugere. Statistikken fortæller om status quo i forhold til sommeren 2017, der jo var helt anderledes med kulde, regn og blæst.

En af forklaringerne på de skuffende gæstetal er i følge nyhedsbrevet det faktum, at Nyborg sidste sommer var vært for både et stort træskibstræf og for et stort jubilæumsarrangement for Danske Tursejlere. De to begivenheder gav mange overnatninger sidste år.

Andre fynske havne har oplevet fremgang - for eksempel kunne Assens tidligere på året melde om 30 procents fremgang i forhold til året før, mens Kerteminde midt i juli havde en fremgang på omkring 10 procent.

- Det bliver dejligt når vores marina-projekt står klar, så vi kan sætte tryk på markedsføring af voresflotte havn, specielt i det nordtyske og resten af Danmark, skriver Per Weiskvist i nyhedsbrevet.

Nyborg Marina er som tidligere nævnt midt i en stor ombygning for omkring 100 millioner. I år har en del af den gamle lystbådehavn således været omdannet til byggeplads for en stribe nye klubhuse, sejlerstue og nyt kontor til havnelederen.

Flot sommer giver ikke gevinst i Nyborg Marina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce