Gordon forlader Gordons: Ny mand bag baren

Allan Gordon Christensen har solgt sit værtshus Gordons Bar & Billard til Peter Lauritsen (th). Foto: Mogens Rasmussen.

Gordon forlader Gordons: Ny mand bag baren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborgs nyeste bar, Gordons Bar og Billard på Torvet, har skifter ejer. Peter Lauritsen afløser Allan Gordon Christensen.

oNyborg: Der vil ikke ske den store revolution i den hvælvede kælder ved Torvet i Nyborg. Men der kommer til at stå en ny mand som vært bag bardisken.

Efter den 1. august hedder ejeren af Gordons Bar & Billard ikke længere Allan Gordon Christensen, men derimod Peter Lauritsen. Den nye værts brede københavnske sprogtone afslører, hvor han har boet det meste af sit liv, nemlig på Amager ved København, men de seneste cirka ti år har han haft hjemme i Nyborg, og han er også kommet på Gordons - især for at spille billard. Og det er netop gennem billarden de to kender hinanden.

Peter Lauritsen, 54 år, er uddannet stukkatør, og har i mange år arbejdet med det specielle håndværk, der jo især bruges til restaurering af gamle huse med masser af pynt ude og inde. Han har også undervist kommende stukkatører på Teknisk Skole. Men han har også tidligere snuset lidt til restaurationsbranchen.

Peter Lauritsen oplyser, at han vil holde baren på Torvet åbent længere end tidligere. Han vil åbne allerede klokken 11 om formiddagen - også om søndagen. Men han fortsætter blandt andet torsdags-arrangementerne med mad og billardturnering.

Allan Gordon Christensen åbnede Gordons Bar og Billard i december 2016 efter en grundig renovering det flotte lokale, der havde stået tomt nogen tid. Han siger, at han sælger forretningen, fordi han ønsker mere fritid, end det er blevet til på det seneste, hvor han har arbejdet på Nyborg Plast og drevet baren samtidig.

Peter Lauritsen overtager et værthus, der de kommende år kan få stor fordel af placeringen ved Torvet, som jo inden længe ryddes for parkerede biler og sættes i stand i forbindelse med det store slots-projekt. Både Gordons og naboen Den gode Smag vil få meget mere plads til udeservering, og hvis det går, som de fleste håber, så kommer der også mange flere mennesker i denne del af byen takket være det nye slot.

Ejerskiftet markeres med reception den 4. august mellem 11 og 15.

Gordon forlader Gordons: Ny mand bag baren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce