Ny mand i spidsen for efterforskning af stenkast

Fyns Politi gennemfører tekniske undersøgelser på motorvejsbroen på Langesøvej den 21 august 2016. Det sker efter en tysk kvinde mistede livet, da en betonklods på 30 kilo blev kastet fra broen og ramte hende og familiens bil. Arkivfoto

Ny mand i spidsen for efterforskning af stenkast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen, Fyns Politi, leder nu efterforskningen af stenkastersagen. Han mener, det er godt for sagen med et sæt nye øjne på de stenkast fra motorvejsbroer, der indtil videre har kostet en ung, tysk kvinde livet.

Der er ingen tvivl om, at det står højt på ønskesedlen hos Fyns Politi at få pågrebet den eller de mennesker, der har kastet store sten ned på motorvejen fra fynske broer.

Lyt til 1. afsnit af podcast-serien "Stop stenkasteren":

Her fra foråret er det en ny mand, der har overtaget ansvaret og ledelsen af en stor styrke af efterforskere, der har arbejdet på sagen siden den 21. august 2016.

Det var den nat, stenkast fra Langesøvej kostede en tysk kvinde livet, mens hendes mand blev hjerneskadet.

Den store opgave ligger nu hos vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen. Han mener, det ikke er nogen ulempe, at holdet igen skifter leder:

- Jeg er ny efterforskningsleder og sidder med det daglige ansvar. Men de efterforskere, der sidder med sagen og har overblikket, er stadig de samme, som de hele tiden har været. På den måde er der ikke nogle ændringer, siger Richardt Jakobsen.

Vender tingene på hovedet

Faktisk kan der være en fordel ved at skifte efterforskningsleder, mener han og fortsætter:

- Jeg synes jo, det kan være sundt engang imellem at få vendt tingene på hovedet. Alle garvede efterforskere ved, at hvis man har siddet med en efterforskning i længere tid, er det sundt, at der kommer nye øjne på. At det bliver vendt på hovedet af en, der siger: Skal vi prøve at kigge på det på denne her måde.

Præcist hvordan den nye efterforskningsleder vender tingene på en ny måde, holder han dog for sig selv. Men han lægger ikke skjul på, at Fyns Politi meget gerne vil have fat i den stenkaster. Richardt Jakobsen opfordrer stadig folk til at komme ud af busken og ringe 114, hvis de har tips i sagen.

Vi har brug for din hjælp
Du kan følge journalistenes arbejde podcast-serien i Facebookgruppen "Stop stenkasteren", hvor du kan tage del i debat, bidrage med et tip eller dele din teori om stenkastersagen.

Har du tip eller oplysninger, kan du også ringe til vores telefonsvarer på 6345 2505.
Eller du kan skrive direkte til os på podcast@jfmedier.dk.

Ny mand i spidsen for efterforskning af stenkast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce