Rotteplaget købmand lukker: Ny butik på vej

Købmand Emil Christensen smider håndklædet i ringen efter flere perioder med lukninger på grund af skadedyr i hans Spar-købmand. Arkivfoto: Lasse Hansen

Rotteplaget købmand lukker: Ny butik på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar i Sdr. Nærå lukker inden for den næste uge, men Sparkæden arbejder på at finde en ny købmand, der vil overtage butikken.

Sdr. Nærå: Sparkøbmanden i Sdr. Nærå, Emil Christensen, har valgt at kaste håndklædet i ringen og lukke butikken på Stationsvej.

Det sker, fordi butikken flere gange har været nødt til at lukke på grund af rotter, senest i slutningen af januar, og det har kostet på omsætningen, skriver Emil Christesen på butikkens Facebookside. Han ønsker dog ikke at uddybe lukningen yderligere.

Butikken holder lige nu ophørsudsalg for at få tømt ud på hylderne.

- Vi lukker, når der ikke er flere varer. Jeg vil skyde på, det bliver sidst i næste uge, lyder det fra en fåmælt købmand.

Ifølge kædedirektør for Sparbutikkerne, Niels Karstensen, arbejdes der dog på at finde en ny købmand, der kan føre butikken videre.

- Vi er kede af, at købmanden ikke kan få drift i butikken længere. Vi ser stadig en mulighed for at drive Sparbutik i det området, og vi arbejder på forskellige muligheder, så jeg vil ikke afvise, at vi kommer til at åbne butikken igen på et tidspunkt. Hvad tidshorisonten er, kan jeg ikke sige, men vi har potentielle kandidater til området lige nu, siger Niels Karstensen.

Selvom borgerne i Sdr. Nærå altså må leve en periode uden Sparbutik, håber kædedirektøren, at de vil tage godt imod en kommende købmand.

- Det charmerende ved vores kæde er, at butikkerne er ejet af selvstændige købmænd, så de mennesker, der er har hundrede procent selv hånden på kogepladen hver dag, men derfor er vi også afhængige af, at folk bakker op om os, siger Niels Karstensen.

Det charmerende ved vores kæde er, at butikkerne er ejet af selvstændige købmænd, så de mennesker, der går der har hundrede procent selv hånden på kogepladen hver dag, men derfor er vi også afhængige af, at folk bakker op om os
Niels Karstensen, kædedirektør for Spar
Cirka 140 butikker
Sparkæden har cirka 140 butikker fordelt over hele landet.Butikkerne er ejet af selvstændige købmænd, der betaler et kontingent for at være en del af Sparkæden.

Spar er en del af Dagrofa sammen med Meny, Min Købmand og Let-køb.
Fredag morgen havde over 200 kommenteret på nyheden om, at Sparkøbmanden i Sdr. Nærå lukker. Screendump
Fredag morgen havde over 200 kommenteret på nyheden om, at Sparkøbmanden i Sdr. Nærå lukker. Screendump

Hundredvis af hilsner

Emil Christensen offentliggjorde lukningen på butikkens Facebookprofil onsdag, og siden har flere hundrede kommenteret nyheden.

Med ord som "øv, sikke en kedelig melding", "det er jeg ked af at høre", "I vil blive savnet" og "du er den bedste købmand i Spar, vi har haft længe" tegner der sig et billede af en yderst vellidt butik og købmand, og flere forslår endda, at borgerne i Sdr. Nærå bør gå sammen og hjælpe Emil Christensen, så han kan køre butikken videre.

Rotteplaget købmand lukker: Ny butik på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce