Stor efterspørgsel på skønhedsbehandlinger fik Cecilie Sørensen til at rykke sin nyåbnede klinik fra sit hjem til lokaler midt i Middelfart.

Middelfart: - Jeg måtte smede, mens jernet var varmt, siger 23-årige Cecilie Sørensen. Hun åbnede i november sin skønhedsklinik Bodycare by Cecilie i sit hjem i Middelfart, men meget hurtigt kunne hun se, at hun fik brug for mere plads. Kundekredsen voksede simpelthen så hurtigt, at hun lynhurtigt måtte se sig om efter nogle større lokaler. Dem fandt hun på førstesalen i Nygade 2 midt i Middelfart, hvor hun nu har plads til at invitere til event og kundeaftener.

Plejet fra top til tå

Ifølge den 23-årige skønhedsekspert er Middelfart et rigtig godt sted at drive denne slags forretning. Der er allerede flere lignende saloner i byen, men der er stadig kunder at finde, og mange af dem kommer nu hos Cecilie Sørensen.

- Jeg laver ansigtsbehandlinger og frugtsyrekurforløb samt voksbehandlinger af hele kroppen. Jeg tilbyder også neglebehandlinger med lack gel, der er en ekstra holdbar lak. Jeg ordner vipper og bryn og laver lash lift, der er et permanent vippebuk af øjenvipperne. Desuden tilbyder jeg fodbehandlinger, fjerner ligtorne og giver fodmassage, forklarer hun.

På hylderne har hun en masse produkter. De er alle fri for parfume og parabener, og der er også sæbe og hudpleje til børn samt produkter specifikt til fodpleje.

- Her kan man blive plejet fra top til tå. Jeg tager altid en snak med mine klienter om deres hudproblemer. Hvis huden skal være god, så kræver det også, at man har en god livsstil, for det kan produkterne ikke gøre det op for, siger Cecilie Sørensen.

Hun holder reception i de nye lokaler søndag den 11. februar fra klokken 10 til 15.

  • fyens.dk