Eventyr-tema og skattejagt i ferien

Vinterferien står i eventyret, læsningen og skattejagtens tegn på Middelfart Bibliotekerne. Privatfoto.

Eventyr-tema og skattejagt i ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattejagt, gør-det-selv-værksteder og hyggelig familielæsning er Middelfart bibliotekernes tilbud i vinterferien.

Middelfart: Bibliotekerne på KulturØen og i Ejby inviterer børn og voksne til eventyr-tema i vinterferien. De kreative kan rykke ind på det ubemandede eventyrværksted, og en skattejagt kan sætte de små grå i sving, når der skal svares på spørgsmål om forskellige eventyr.

På bibliotekerne i Ejby og på KulturØen vil der hele ugen være kreative værksteder, hvor alle kan være "eventyrligt" kreative efter opskrift eller ud fra fri fantasi. Det giver rum til at frembringe enhjørninger, standhaftige tinsoldater, ballerinaer og kroner til den lille prinsesse eller prins. Den store skattejagt i vinterferien er for hele familien. Temaet for skattejagten er eventyr, og deltagerne skal gå på jagt efter poster, der er spredt over hele Kulturøen. Ved hver post skal der svares på spørgsmål om forskellige eventyr, blandt andre Tommelise, Fyrtøjet og Aladdin.

Fælles familielæsning

Onsdag 14. februar kan familien så hygge sig med en eftermiddag i læsningens tegn. Biblioteket inviterer også i år til readathon for børn i alderen 9-12 år med hjælp fra de voksne. Børnene og de voksne er sammen, men læser i hver deres bøger. Den fælles familielæsning begynder i Middelfartsalen på KulturØen klokken 13. Under hele arrangementet er der bibliotekspersonale til stede, som sørger for hyggelige rammer og inspiration til gode bøger for både børn og voksne. I eftermiddagens løb bliver der uddelt slikposer, og dagen rundes af med fælles pizza-spisning med tak for i dag klokken 19. Billetter købes på middelfartbibliotek.dk./EXP

Eventyr-tema og skattejagt i ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce