Munkebo: Tour de Kerteminde siger: Stop med løb

Sidste år var tilmeldt omkring 1000 mennesker til Tour de Kerteminde, som med årene også blev udvidet med kajakløb. Arkivfoto

Munkebo: Tour de Kerteminde siger: Stop med løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 10 gode år stopper Tour de Kerteminde nu. Arbejdet med at arrangere løbet er for stort, forklarer tovholder, Mikael Andersen.

Nordøstfyn: Tour de Kerteminde lukker nu i sin nuværende form, hvor Munkebo Kirke og Folkekirkens Nødhjælp var omdrejningspunktet.

Efter 10 gode år i førertrøjen, hvor Tour de Kerteminde kun har været en succes, var det blevet tid til en kraftig evaluering blandt de frivillige: Orker vi mere, eller skal der nye kræfter til for at føre løbet videre?

Konklusionen er blevet: Stop.

- Det er et stort arbejde at arrangere, og det kan være svært at skaffe frivillige. Desuden har der været en tendens til, at folk ikke helt tager ejerskab for de områder, som de er ansvarlige for, forklarer Mikael Andersen, der har været tovholder på cykelløbet, hvor hovedformålet har været at cykle penge ind til nødhjælpsarbejdet mod sult.

- Vi kunne bare ikke se os selv i det arbejde længere, forklarer han.

Cykelklubben overtager muligvis

Kerteminde Cykelklub arbejder på at overtage løbet, men hvor og hvordan løbet fremover vil blive afviklet, er endnu uvist.

- Startstedet for løbet vil jo nok ikke blive med udgangspunkt fra Munkebo Kirke. Det er også lige meget. Det vigtigste for os er, at det overskud, som cykelklubben skaber ved at arrangere dette løb, ikke udelukkende går til klubbens egen kasse. Der skal være en vis del af indtjeningen, som også går til et godgørende formål, pointerer Mikael Andersen.

Munkebo: Tour de Kerteminde siger: Stop med løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce