Med store kvaliteter i nærkampe og hovedspil er landsholdet ved at finde sin egen stil, mener Schmeichel.

Med 1-0-sejren i Montenegro beviste det danske fodboldlandshold, at det efter en langsom start under Åge Hareide nu har fundet en stil, der passer holdet.

Det mener målmand Kasper Schmeichel, der kan konstatere, at landsholdet med stor fysik og stærkt hovedspil fremstår som en ubehagelig modstander for alle hold.

- Vi er ved at finde en stil, der fungerer for os, og som gør, at vi er svære at spille imod. Jeg tror ikke, at vi er ret sjove at spille imod.

FAKTA: Sådan bliver du klogere på VM-toerregnskab

Med torsdagens udesejr på 1-0 over Montenegro avancerede Danmark til andenpladsen i VM-kvalifikationsgruppe E.

Danmark kan stadig slutte som både nummer et og tre i gruppen, men sandsynligheden taler for, at Danmark efter søndagens kamp mod Rumænien fortsat er nummer to.

De otte bedste toere på tværs af grupperne mødes i playoffkampe om fire VM-pladser, mens den dårligste toer i de ni grupper ender med sorteper.

Med en sejr over Rumænien er Danmark sikker på at slutte blandt de otte bedste toere, og uafgjort rækker med al sandsynlighed også, mens det er lidt mere tvivlsomt, hvis Danmark taber.

I så fald kan Danmark også miste andenpladsen, hvis Montenegro vinder ude over Polen.

De otte bedste toere parres ved lodtrækning, hvor fire seedede lande hver især trækker et af de fire useedede lande. En seedning kan blive vital, da Danmark dermed kan undgå at møde fodboldstormagter.

Der seedes ud fra Det Internationale Fodboldforbunds (Fifa) verdensrangliste, hvor Danmark aktuelt ligger nummer 26. Men med sejren over Montenegro og eventuelt én over Rumænien vil Danmark avancere, når ranglisten opdateres 16. oktober - dagen inden lodtrækningen.

I tilfælde af sejr over Rumænien vil Danmark ifølge BT's beregninger under alle omstændigheder blive seedet. Uafgjort kan også vise sig at være nok.

Det afhænger af, hvilke lande der er blandt de otte bedste toere, og hvordan de afslutter deres kvalifikationskampe.

Det øjeblikkelige toerregnskab inden fredagens kampe ser således ud:

1. Portugal, 15 point (gruppe B - to kampe tilbage)

2. Danmark, 13 point (gruppe E - en kamp tilbage)

3. Nordirland, 13 point (gruppe C - en kamp tilbage)

4. Italien, 13 point (gruppe G - to kampe tilbage)

5. Island, 13 point (gruppe I - to kampe tilbage)

6. Skotland, 11 point (gruppe F - en kamp tilbage)

7. Sverige, 10 point (gruppe A - to kampe tilbage)

8. Bosnien & Hercegovina, 8 point (gruppe H - to kampe tilbage)

I det selskab er Danmark kun sjettebedst på ranglisten i forhold til at blive seedet, men med sejr over Rumænien vil Danmark passere Nordirland, Island og Sverige.

Det er dog langt fra sikkert, at det lige netop bliver disse otte hold, der bliver de otte bedste toere.

Aktuelt ligger Wales som dårligste toer med otte point fra gruppe D, men der kan også byttes om på placeringerne i de respektive grupper.

Disse lande er i spil til andenpladsen i de ni grupper:

Gruppe A: Frankrig, Sverige, Holland og Bulgarien.

Gruppe B: Schweiz og Portugal.

Gruppe C: Nordirland.

Gruppe D: Serbien, Wales, Irland og Østrig.

Gruppe E: Polen, Danmark og Montenegro.

Gruppe F: Skotland, Slovakiet og Slovenien.

Gruppe G: Spanien, Italien og Albanien.

Gruppe H: Bosnien & Hercegovina, Grækenland og Cypern.

Gruppe I: Kroatien, Island, Tyrkiet og Ukraine.

Kilde: Uefa

- Det er en fornøjelse, at vi kan komme til et svært sted som Montenegro og virkelig kæmpe en sejr i hus uden at spille specielt godt. Men vi viste den mentale hårdhed, som der er brug for på et vinderhold, siger Schmeichel.

I hans øjne er holdet ved at finde frem til, hvordan man bedst udnytter de kvaliteter og opvejer de mangler, der er i spillertruppen.

- Det er ikke ligesom i klubfodbold, hvor du kan gå ud at købe en spiller, der kan passe ind. Man skal kigge på det, man har, og bruge det bedst muligt.

- Vi har nogle fantastiske duelspillere, og i en kamp som i Montenegro er der ingen grund til at tage unødige risici. Vi skal spille på vores styrker.

- Vi har spillere, der er utroligt stærke i luftspillet, og de nedfaldsbolde det så giver, der har vi spillere som Christian Eriksen, der er utroligt dygtig, siger Kasper Schmeichel.

Den nye, pragmatiske stil var medvirkende til, at det danske hold formåede at vinde en af de meget værdifulde "grimme" udebanesejre, der betyder så meget i det samlede regnestykke.

- Vi vidste godt, at det ville blive en grim kamp med den opbakning, Montenegro fik, og det, der var på spil.

- For os handlede det om at holde hovedet koldt, trække tempoet ud af spillet, når de pressede. Det var vigtigt for os at være kloge, stå sammen og vinde vores dueller og andenboldene.

- Det gjorde vi. Det var rigtig fedt at se, at vi på den måde kunne kæmpe en sejr i hus, siger Kasper Schmeichel.

Efter sejren i Montenegro kan Danmark endegyldigt sikre sig playoffkampe om VM-billetterne ved at få mindst uafgjort mod Rumænien i København på søndag.

Danmark kan også snuppe førstepladsen, men det kræver dansk sejr, samtidig med Montenegro slår Polen på udebane.