Det Konservative Folkeparti i Svendborg har præsenteret partiets kandidatliste til kommunalvalget. Halvdelen af navnene er nye på listen, men mange vil måske alligevel kende navnene.

Svendborg: Konservative er klar til kommunalvalget i november med en opstillingsliste på otte kandidater med Henrik Nielsen i spidsen som borgmesterkandidat. Halvdelen af dem er nye på en liste, som formand for partiet i Svendborg, Michael Bisbo, kalder "et super hold". Men selv om listen tæller mange nye kandidater, så er flere allerede godt kendte i lokalområdet, fortæller Michael Bisbo.

Det Konservative Folkeparti i Svendborg Kandidatliste

Henrik Nielsen, VindebyHeidi Bruun, Vindeby

Ove Villads Engstrøm, Svendborg

Palle Fischer, Ellerup

Harald Frisch, Rantzausminde

Lise-Lotte Frisch, Rantzausminde

Natasja Rasmussen, Svendborg

Preben Juhl Rasmussen, Gudme

 

 

 

- Natasja Rasmussen er ny, men mange vil nok kende hende fra hendes arbejde med Svendborgbanen og pendlerklubben. Og så har hun været formand i KU, så hun har jo noget erfaring, selv om hun repræsenterer ungdommen sammen med Harald Frisch, siger han.

Også to af de andre nye navne på listen - Heidi Bruun og Preben Juhl Rasmussen -  vil måske ringe en klokke på sydfyn.

- Heidi Bruun vil mange nok kende fra hendes sportskarriere, siger Michael Bisbo om kandidaten, som har en fortid som håndboldspiller i GOG, og fortsætter:

- Preben er jo sådan set ny på vores liste, men han har jo siddet i den gamle Gudme Kommune, så han er en gammel kending og en gammel rotte i faget.

 Formanden kalder listen en bred liste, og otte kandidater er hvad partiet gik efter.

- Vi havde flere i spil, men otte var målet, og det har vi nået. Vi vil gerne være partiet, der samler byrådet henover midten, og det synes jeg, den her liste kan. Der er en god sammensætning af køn, alder og geografi, synes jeg.

  • fyens.dk