Team Fjelsteds Frederik Jakobsen har skrevet under på en etårig aftale med Lejonen, Gislaved.

Speedway: Det fynske speedwaytalent, Frederik Jakobsen, tager endnu et skridt opad i karrieren i 2018.

I næste sæson bliver Jakobsen således en fast del af den bedste svenske række, Eliteserien, når han tørner ud for Lejonen, Gislaved. Den unge fynbo har netop underskrevet en etårig aftale med klubben, der i mange år havde en anden fynbo "i stalden", nemlig Nicki Pedersen.

Top-rækker i Polen og Sverige er de bedste og hårdeste i europæisk speedway.

I 2017-sæsonen kørte Frederik Jakobsen en enkelt match for Piraterne, Motala, i Eliteserien som erstatning for den langtidsskadede Niels-Kristian Iversen, og med 7 + (1) gjorde fynboen sig fornemt bemærket. Det er heller ikke gået svenskernes næser forbi, at Frederik Jakobsen havde en stor andel i Team Fjelsteds liga-guld i 2017 - hentet i Slangerup i sidste måned.

- Frederik er en meget seriøs fyr. Veltrænet, fokuseret og målrettet. I år er han eksploderet i sin udvikling og er blomstret op, så nu var tiden til en aftale, siger Anders Fröjd, holdleder i Lejonen, til Värnamo Nyheter.

Fra C- til B-kører

Frederik Jakobsen er tilfreds med den nye aftale. Han siger:

- Jeg ser frem til udfordringen.

I Team Fjelsteds guldsæson var Frederik Jakobsen på holdkortet som C-kører men optrådte reelt som B-kører i opstillingen. I den netop udsendte kategorisering for den danske liga i 2018 er Jakobsen da også nu officielt opgraderet til B-kører.

 

  • Af: