Af: Karen Lohmann Jensen, Dyrupgårdvænget 67, Odense SV.

Replik: Kære fru Schall Holberg. I avisen Danmark den 3. oktober skriver du i et debatindlæg, at du er træt af at se dit parti slæbt hen ad jorden, og i dit indlæg nævner du bl.a. din forfærdelse over, at Marcus Knuth har rost, at Tyskland af alle lande vælger at sætte et så højredrejet parti ind i Rigsdagen med så mange mandater.

Du skriver, som om det er Tyskland, der har valgt at sætte dette parti i rigsdagen - nu er det jo Tysklands befolkning, der på demokratisk vis har stemt på dette parti, og så spørger jeg dig: Hvorfor tror du det? Det er simpelthen - ligesom i andre europæiske lande - at vores politikere ikke har villet lytte til befolkningens bekymringer omkring den voksende indvandring.

Det eneste, befolkningen så kan, er, at stemme på sådan et parti, som du ikke synes om. Hvis de etablerede partier rundt om i Europa havde lyttet til deres befolkninger, var der aldrig dukket disse højreorienterede partier op - i hvert fald ville de ikke have fået så mange mandater.  Jeg ser, at du af og til skriver indlæg i avisen, og det ser ud til, at du ikke er tilfreds med dit parti. Som jeg læser dine indlæg, hører du vist mest til hos Det radikale Venstre, så var det ikke en ide at skifte parti?